Tartışma bitti, Şamil Tayyar teşhisi koydu:
-Ben bir şey anlamadım.
Şamil anlamadıysa...
Halk hayda hayda anlamamıştır o kalabalıktan bir şey...
Merak ettiyseniz bendenizin fikrini söyleyeyim; gereksiz bir tartışmaydı Star'daki...
Kılıçdaroğlu rahattı...
Melih Gökçek ise sinirli...
Ben Gökçek'i anladım da...
Uğur Dündar niye sinirliydi işte onu anlamadım...
E canım bunda anlamayacak bir şey yok ki...
Uğur Dündar'ı çıldırtan Melih Gökçek'ti...
Bir dakika olsun susmadı...
Hal böyle olunca, Uğur Dündar programa hakim olamadı... Çaresizdi, sesini yükseltse yanlış anlaşılacak... Ne yaptıysa, Gökçek bildiğini okudu... Bir ara korktum valla, Uğur Abi, "Eeehh yeter be kardeşim" diyerek, Gökçek'e girişir diye : )
Hatırlayın, böyle bir vukuatı vardı Uğur Abi'nin!
Peki, Gökçek haklı mıydı Uğur Dündar'ı kızdırmakla?
Şöyle sorayım ya da...
Uğur Dündar taraf mıydı?
Evet!
Sözle değildi belki ama...
Mimikler, Kılıçdaroğlu'ndan yanaydı hep...
Hayret dolu bakışlar yine öyle...
Ama canım, Melih Gökçek şöyle yaptı, böyle yaptı mazaretini kabul etmiyorum. Koskoca Uğur Dündar, kimi düelloya çağırdığını bilmiyor muydu? Biliyordu, Gökçek'in rahat durmayacağını, maraza çıkaracağını bal gibi biliyordu. Biliyordu ama, reyting uğruna bile bile lades dedi...
Ta başından bu tartışmanın Fırat-Kılıçdaroğlu tartışması gibi noktalanmayacağı belliydi. Uğur Dündar'ın blöf yapmasına gerek yoktu; "programı tatil edelim" demek yerine "kusura bakma arkadaş, ben böyle bir programı yönetmem" diyerek son noktayı koyabilirdi.
Öyle yapmadı, Gökçek'e "ben sizinle başka bir programda aynı ortamda olmak istemem" diyerek, tarafsız olmadığını kanıtlayarak programı kapattı...
Peki kim kazandı?
Hiç kimse!
Ne Gökçek, ne de Kılıçdaroğlu...
Asıl kaybeden ise, Uğur Dündar oldu!
KaynaK