Uefa'dan Volkan'ın Itirazına Ret

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
a_milli_sevinc_1.jpg
ANKARA - 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalinde mücadele edecek Türkiye'nin, kaleci Volkan Demirel'in cezasının indirimi için Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Tahkim Kurulu'na yaptığı itirazı reddedildi.
Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde yapılan açıklamada, UEFA Tahkim Kurulu'nun bugün duruşmalı bir toplantı yaptığı belirtilerek, şöyle denildi:
''UEFA Tahkim Kurulu, Volkan Demirel'in cezasının indirimi için yapılan başvuruyu reddetti. UEFA Tahkim Kurulu, bugün yapılan duruşmalı toplantıda Volkan Demirel'e, Çek Cumhuriyeti maçındaki hareketi nedeniyle verilen 2 maçlık cezayı görüştü. Kurul, federasyonun yaptığı itirazı değerlendirdikten sonra, Volkan Demirel'in cezasında indirime gerek olmadığı kararına vardı.''

Kaynak: AA​

Rüştü çok daha tecrübeli ve iyi bir kaleci biraz form soruna var o kadar volkan efendi durup dururken o hatayı yapmamalıydı şimdi itiraz boşuna.

Rüstü volkiden daha ii bence

volkan hiç iyi kaleci değil
Rüştü volkana 1001 basar
Herkes maçta gördü volkanın yaptığı hataları rüştü yapmıyo

ßence hangisinin daha iyi kaLeci oLduqu tarti$ılır
Hırvatistan macinda rü$tü iki kere ßo$a çıktı cok $a$ırtıcı biçimde sanki bir panik içindeydi
ama daha sonrasinda güzel bir top cıkardı ve gol attırdı onunda arkasından penaltilarda bi top çıkardı Benim fikrim Eğerki bu mucize gerçekleşmeseydi Rüştü çok eleştirilirdi. Peki ya o mucize olmasaydi Yediğimiz gol'ü bi daha dü$ünmezmiydiniz ? vede ayrica Hakan Balta'nin olağan üstü oynayışınıda unutmamak lazım bir top u neredeyse çizgiden çıkardı yine rü$tü ßo$'a çıkmı$tı. Rüştüyede kötü demek istemiyorum ama Volkan'nın da hatası Rü$tüden fazla değildir bana kalirsa...

Geri