ulead videostüdio 11 plus yardım

TEKNİSYEN4

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bu ulead stüdio prğramını hiç kullanan kimse yokmu ya?Daha öncede konu açtım hiç cevap veren olmadı.BU proğramda oluşturulan video hariç slayt projelerini hiç bir formatta diske yazdıramadım videoları yazıyor fakat oluşturduğum hiç bir slaytı nevcd nededvd formatında yazdırabildim.proğramı bilenlerbilirler proğramın ayrıca mobil telefona çıkart,ipot'açıkart gibi versiyonlarıda mevcut Kısacası arkadaşlar bu proğramda yaptığm slaytlarıdisklere yazdıramadımdvd yazdırmakistedim daha transkode ederken "unspecified errör" diyebir hata veriyor.Share(derle) bölümünde video dosyası oluştur bölümünde dosya oluşturmak istedim %10-15'ine kadaroluşturup"unable load to library" diye hata veriyor.Bana yardım edermisiniz arkadaşlar.:vur

ulead video studio 10 ile denedin mi? onda da hata veriyor mu. ben v10 kullanıyordum ama slayt fln oluşturmadım hiç. fakat videolara ses ekleme, logo ekleme fln için kullanmıştım.

ram ile alakalı olduğunu sanmıyorum. bende 512 mb ram var ama kastıra - kastıra işimi görüyorum.

istersen birde v10 indirip dene... program 106 mb civarında olmalı...

Tamamda arkadaş aynı proramın setup cd'sini daha eski pc'si olan birarkadaşa verdim program onda şakır şakır çalışıyor budurum beni çok sıkıyor.benim pc daha 6 aylık makine herşeyi yeni anlamıyorum nero 8 kurdum oda çalışmıyor daha doğrusu hata veriyor .XP den veyahut ramden olabileceğini söylediler.Bilmiyorum*?????

Geri