UnDeRzErO>>>onnuke.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba underzero

bergamada.com un editörüyüm güzel bir iş çıkartmışsın sitemi hack lemişsin helal olsun valla tabii benim sitem nasa nın sitesi kadar önemli.kardeşim neden insanların emeklerine zarar veriyorsun ben bu siteden para falan kazanmıyorumki sadece ilçemin tanıtımını yapmaya çalışıyorum.bi günde 3 kere yaptın.gerek varmıydı.bu işi gösteriş olarak yapacağına bana açıklarımı söyleyebilirdin.sen hackle ben yine yapacam istediğini yap serbestsin kardeşim.kendinle gurur duy.vatana millete hayırlı işler yapıyorsun
saygılarımla
göksel nural
bergamada.com editörü

1)Hacklediğiniz Sitenin Mutlaka Zone Kayıdı veya Ekran GÖrüntüsü Olmalı..
2)Bölümde Türk sitelerinin yayınlanması kesinlikle yasaktır..

Lütfen Kuralları Okumadan Konu Açmayalım.. ;]

buraya bi mod ataması yapılsa güzel olacak aslın da

Utanmadan buraya cok iyi bir is cikarmis gibi kültürünü tanitan bergamada.com ve Lisesini anlatmaya calisan TÜRK Sitelerini hack ettigini yazmissin ve kendini de Lisenin sitesinde cok iyi anlatmissin.. Helal sana süper is cikarmissin.. Macaniz yiyosa ve ben bu is yapiyorum diyosaniz aylardir üzerinde ugrastigimi peygamberimize ve kültrümüze satasan danimarka, israil, amerikan, ingiliz sitelerine calis. Ama nerdeeee.....
Ha madem Türk sitelerinin acigini yakaladin ve kendine rank yaratacaksin git uyari mahiyetinde sitenin en tepesine ben sizi yakaladim sitenin aciklarini kapa diye not at be adam..

bence iyi yapmiş turk sitelerini hacklemek yalniş ama webtasarimindan anlamayan acik bırakan adminlere mustahaktir bu siteleri pkkli hackerlarda hackleye bilirdi :) anladiniz mi hacklenen editör arkadasa selam söyluyorum ve bu portal sistemini kullanirken aciklarini yamalarini takip ed hacklenmezsin web masterlik yapmasini bilmiyorsan webmasterim deme :D allaha emanet olun arkadasim eline saglik :):hhman:

Lütfen Türk Siteleri Yayınlamayalım Kuralları Okumadan Konu Açmayınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri