Unut KahroLası KaLbim!....

Kopuk Dadı

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Görelim Mevlam Neyler / Neylerse Güzel Eyler!

5lllyz9.jpg

'Sensiz'lik vakti geldi çattı

...Acılıtedavisi mümkün olmayan bir operasyona giriyor gibiyim....
Sessizdurgun...Çıt çıkmıyor ne odamdane bedenimdene de ruhumun en dip köşelerinde....'çıt' yok!

Çok ses çıkardım şimdiye dek....Sustum sandım ama konuştum.Bazen bağıra çağırabazen de sessizce anlatmaya çalıştım....Anlamadın?

Anlatmaktan vazgeçtim çoğu kez...Pes etmek değildibaşka birşeytanımlayamadım...Şimdi sorsan yine açıklayamam....Zaten faydası da olmaz....Anlamsız!....
Anlatmaktan vezgeçtim.Pes etmedimyılmamalı....Ben de anladığın dilden konuşmaya çalıştım.Başarabildim misormuyorum sana!...Cevabını merak etmiyorum.

*Şu an tek merak ettiğim bunun senin eline geçip geçmeyeceği....Okuduğun an ne hissedeceğin....
Bunları öğrenmemi imkansızlaştıracağım saatler sonra.....
Evetsaatler sonra.....
Kendimi yalnızlığın kollarına attım...Senin kollarına değil....ki bana hiçbir zaman sadık olmadılar....Ne gözlerinne bedeninne dilinne sözlerin....Ne de yüreğin!...

*Sözlerinle dolu herşeyi attım.....Kalamazlar bende....

Sesini unutmaya mahkum ettim kendimi....

Çabalıyorum işte...Yapmalıyımartık biliyorum....

"Unut kahrolası!...." diye sesleniyorum beynimekalbime...

Mektuplarını bana yazdıklarını sevdiğini anlatan cümlelerini aklına gelen ne varsa....Son bir kez okudum....
Keşke gerçek olabilselerdi.Ya da dediğin gibi gerçekliğe yaklaş-
saydı....'Neden??' çığlıklarım odada yankılanmakta şimdi.....Sadece soruyorum kendime 'Neden?'....Ama bu soruyu kendime değil sana sormalıydım değil mi?...
Şarkılarımızın hepsini silmeliyim hafızamdan....Her duyduğumda...hayır kesinlikle silinmeli!....

"Kes sesini!" dedim yüreğime şimdiye kadar....Dinlemedi hep sana koştu....Hata ettiğini göstereceğim ona da...

Saatler kaldı yalnızca saatler!....

*Duvarımdaydı fotoğrafın....Kaldırdım!...Yetmedi

yaktım

!Yanışını izledim....Biliyor musun aynı benim canımı yakışın gibiydi....Yavaş yavaş sezdirmeden -sen öyle sandın- ama en sonunda kül....Ardında sadece 'kül'.... Düşün şimdi senden bunu istiyorum ama düşünmene bile gerek yok değil mi?Söz konusu benim değil mi?
Düşünme beni hatta hiç aklına getirme....Hatırında olmayayım!....

Yalanlarını da alçık hayatımdan!....Ağır geldiler bana....Gitmelisin artık benden!....

Giiiit!....
Amadur....Kal...

Ben...Bekle!...

*Hayır...."Seviyorum"demeyeceğim....Ben...ben...gidebilirim...Cesaretliyim merak etme....Yine diyorum sana...Göreceksin....Ve bir daha beni hiç göremeyeceksin....
-Saate bakmadım kaç saat sonra bilmiyorum....-

Sadece gitmeni istiyorum şimdi....Git!...
*Seni merak etmiyorum sen....umrumda değil!....Evet umrumda değilsin!...Ben?...Kendim de umrumda değil ben kendimi unutalı çok oldu....Anlamadın dedim ya anlaman çok zor....Hatta imkansız!....
"Anlıyorum""Anladım"lar her söylenişinden sonra ispat etti anlaşılmazda olduğunu...

*Bir tek senden gelenleri imha etmedim -ya da imha etmeye çalışmadım- benden sana giden tüm sözler mahkumiyete girdi...Artık hiç özgürlüğe kavuşamayacak cümleler.. -Zamanım daralıyor...İstesem de özgür bırakamam hecelerimi...-

Bittin sen bende....
Bitiş bende daha önce başladı...
Somut bitmişliğe tanık olacaksın bekle...Saatler sonra...

Canının yanması nedir bilir misin?...
Nerden bileceksin!...
Bilsen de can yakmak kadar iyi bilmezsin eminim.....

Saatler dedim yasaatler sonra!...

Ama şimdiden...elveda!....

*Merak ediyorum hala bu eline geçince ne hissedeceğini...Tüm sevdiklerim sevenlerim!Affetsinler beni...
*Sözlerin hala kalbimin en kuytularında zihnimde....
*Fotoğrafın yanımda sol yanımın üstünde duruyor hala...
*Sana olan hiçbir zerrem eksilmedi...Son anımda bile mektup yazıyorum işte....Saatler sonra ya da günler...Sen bunu okuduğunda anlayacaksın!...

*"Elveda!" dedim...Ancak son sözüm o değil...

Seni seviyorum!...
Seni seviyorum!...
Seni seviyorum

Alıntı​

Teşekkürler Kardeşim ...
Ön söz ve son söz güzelmiş ...

Geri