Upload Area - Oyun [ Bu Sahis Aday :)) ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeRoN_64

Banned
Reaction score
0
Arkadaslar Bildiginiz Üzere H.U.T [Hackhell Uploader TEam ] Olarak Genelde Oyun Bölümüne Upload Yapiyorum

Ve Bu Dogrultuda Oraya Mod Olmayi istiyorum Tabe Admin ARkadaslarda Uygun Görürse ....

:melek :melek

Actigim Konular :

actigimkonular.jpg

Hayırlısı OLur İnsallah +

Neron Paylaşımlar Güzel Ayrıca Mod Gerektirende Bir Bölüm Üye Tarihin Forum Aktifliğin Ve Mesaj Sayıların Göz Önüne Alınırsa + 1905 Hayırlı Olsun...

Eğer gerekiyorsa.
Benden sonuna kadar destek +1....
Sen bu işi rahatlıkla yaparsın. Hakkını veriyorsun..
Hayırlısı olsun inş..

herkes biraz yorum yazacak daha... sonra bekletecez biraz.. baskılar gelecek bu çocuğa nie hala görev vermiyosunuz diye.. vermicekseniz konuyu kapatın diecekler.. tamam bakacaz diecez.. sonra bi süre daha bekleticez.. en sonunda ben gecenin bi körü canım sıkılacak görev istiyenlere giricem tüm mesajları tek tek okuyacam.. o zaman vericem :)
beşiktaşlısın yeter zati :D

+1903 paylasımların süper dostum....

Upload team zaten upload etmek ıcınse, oyun upload etmen gayet dogal vede mavı yıldızların var =)

Moderator olmak ıse daha farklı bısey olarak bakıyorum ben konuya.Moderator olmakta sadece konu kapa mesaj sıl degıl ben moderator olarak goremıyorum -1

upload area'dan bolum secip modluk istemen garibime gitti
cunku bildigim kadarıyla upload area'ya upload yapmak icin gonullu upload team'e giriyosunuz
ayrıca 2 mod u var ztn oranın
-1

Konu açmakla mod oLunsaydııı =) ben şimdi admindim ;P açtıgın konuların resimlerini koymana gerek yok "konu=moderatorluk" mantıgından vazgecin artık.. çaLı$kan bir üyesin.. aktifsin.. hayırlısı olsun..

bence bi baltaya sapma olma vaktin geldi de geçiyor, kesinlikle hakettiğini düşnüyorum, oldukça aktifsin, oyunlar konusunda da oldukça bilgin var, neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsun, Shark'ın ve İskorpitx'in de sana destek vereceğini düşünüyorum, onlara o bölümde oldukça yardımın dokunacaktır, inşallah en kısa zamanda mod olucaksın:goz: :goz:

al bi de kocaman +

tabiiki biyerlerde olman gerek senin çok çalışıcaan kesin...

+

daredevil_off' Alıntı:
bence bi baltaya sapma olma vaktin geldi de geçiyor, kesinlikle hakettiğini düşnüyorum, oldukça aktifsin, oyunlar konusunda da oldukça bilgin var, neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsun, Shark'ın ve İskorpitx'in de sana destek vereceğini düşünüyorum, onlara o bölümde oldukça yardımın dokunacaktır, inşallah en kısa zamanda mod olucaksın:goz: :goz:

al bi de kocaman +

nerden biliyorsun sen kahinmisin :D

benden sonra en cok upload'ı olan üyesin orda :p

+1 :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri