USB Disk Security İle Flash Bellek Koruma [v.5.1.0.15]

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Reaction score
0
USB Disk Security yazılımı USB belleklerinizi bilgisayara taktığınızda veri alışverişi yaparken belleğinize zararlı yazılım bulaşma riskine karşı koruma sağlıyor. Küçük boyutuna rağmen bir antivirüs programı gibi işlev görerek belleğinizde tam koruma sağlıyor.

Programın özelliği sadece bu değil. Ayrıca belleği taktığınızda görülen yeni donanım uyarısını kaldırıyor ve çıkartma işleminde olası bir donanım hatasını ise güvenli bir şekilde kontrol altına alıyor. Çok kolay bir kullanıma sahiptir. Hızlı ve etkili bir tarama sistemine sahiptir. Her işletim sistemiyle uyumlu bir şekilde çalışır. Dünyanın en küçük ve hızlı antivirüs programı diyebiliriz.

Kurulum

20fue89.png

o9if.png

zkgae1.png

4sk61e.png

m7rokl.png

rwnkwh.png

aaur6u.png

289lh15.png

Programı Lisanlı Yapma

x2pa1y.png

fw3ej4.png

jfgn7m.jpg

15fkthh.png

2niz8l4.png

jkdgxx.png

2zjfe6h.png

Program Tarafımca denemiş ve sorunsuz olarak çalişmaktadir.

bu ne işe yarıyor tam olaraK ne dir GöReVi

Flash Belleğini veya herhangi bir DVD-VCD Bilgisayarına taktığın anda Virüs ve Trojen taraması yapıyor ve bulduğunu anında siliyor.En Büyük özelliği Autorun.exe,Amvo Virüsü gibi (bende şu anda Nod32 en son sürüm var) diğer virüs programlarının yakalayamadığı zararlıları Bilgisayara yaklaştırmıyor.
Ben uzun zamandan beri kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.İnşallah anlatabilmişimdir.
Paylaşım yapan Arkadaşada Teşekkürler.:victory

Çok GÜzel Bİr Program Flash Dİskİmdekİ VİrÜslerİ Hemen Buldu. Çok TeŞekkÜr Ederİm Ben De BÖyle Bİr Program Ariyordum.

cok teşekkürler arkadaşım çalışmalarının devamını bekliyorum

MERHABA
16 GB. LİK BİR FLAŞDİSKİM VAR AMA BİR SÜREDİR BİLGİSAYARA TAKTIĞIMDA '' Lütfen G Sürücüsüna bir disk yerleştirin '' diyor. G SÜRÜCÜSÜ FLAŞDİSKİN YOLU.
YANİ FLAŞDİSKE GİREMİYORUM BUNUN İÇİNDE ÇOK ÖNEMLİ DEĞERLİ ÇALIŞMALARIM VAR .
BU PROĞRAM YARDIMCI OLABİLİRMİ ? YADA NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
TEŞEKKÜRLER

kardş kill autorun google ye yaz indir o programı flashını tak bilgisayara kill autorun u başlat saniyede virüsü siler içindeki dosyalarada bişşey olmaz.....

ellerine sağlık güzel bir program çalışmalarının devamını diliyorum

güzel bi program gibi duruyor deneyip görmek lazım : ) teşekkürler

Geri