Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda bu konuyu aratırsan mevcut olan bırkac konu var ve basarılı sonuc verıyor.
Ben denedım calısıyor.yalnız bios da boot ayarlarının tam olması gereklı.Bu konuda da detaylı bılgıyı verıyorlar.kolay gelsın...
Aradıgın link burda arkadasım.Ben bunu denedım ve yaptım.
AYRICA XP acıkken format atmaya baslarsan yukarda arkadasların dediği gibi de yapabilirsin.
Onemli olan ilk asamada XP nin onyukleme dosyalarını bir konuma atması o kadar.
Kolay gelsin...
arkada$lar bulmu$ olduğum video yardımı ile elimde bulunan USB`yi bootable yapıp CD ile yaparmı$ gibi Format atıp XP i$letim sistemi kurdum bilginize,ben daha hızlı olacak diye dü$ünmü$tüm fakat pek fark göremedim...sizler görüp söylerseniz sewinirim.Video`yuBuradan izleyebilirsiniz...Herkese ilgisinden dolayı çok te$ekkür ederim
Saygılarımla
çok uzun anlatmış. ben nerden indirdiğimi hatırlamıyorum ama benim elimde bir set var 3-5 hamle ile iş tamam oluyor. dosa komut yazmayla falan uğraşmıyorsun. istersen burdan indirebilirsin.