Usb girişlerim çalışmıyor

sinan94

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar herşey bugün saat 5 e kadar çok iyiydi fakat bu gün bilgisyarımı açtım sorunsuz bi şekilde kullanıyodum ki ipoda müzik koyiyim dedim ve ipodu bağladım pc ye sonra bi baktım usb aygıtı tanınmadı uyarısı geldi ondan sonra alla allla diyip bilgisayarıma bi girdim bilgisayarımda da harici harddiskimi göremiyorum ..

İşte sorunum bu bilgisayarımda zaten altı üstü 4 tane usb girişi var onlardan hiçbiri de çalışmıyoo yardım edin!!

baska usb cihazlari makinenizde calisiyor mu kontrol edin.
or: flash bellek

bir ihtimal daha var, bios uzreinden usb aygitlariniz kapanmis olabilir,bios ayarlarini kontrol edin

kolay gelsin

kötü haber vermek istemem ama eğer biostan değilse kısa devre yapıp anakartın usb beslemelerine zarar vermiş olabilirsiniz
ama tamiri yapılıyor

bi biosu ayarlarına bakiyim iyişallah biostandır :(

Bios ayarlarınızı kontrol ediniz..Eger usb ayarları bozuk degilse usb baglantılarını kontrol ediniz cok ısınmadan dolayı tel'leri kopmus olabilir bağlantı noktasının...

ya da.

xp içindeki driverLerde cakısma var sanırım.. usb driverLerini manueL yukLe bi daha pc yi bashtan bashlat eger yine caLısmassa usb girişLeri kısa devre yapıp anakartLa bagLantı noktaLarı yanmıs demektir. ;)

Arkadaşlar sorun çözüldü bios ayarlarında her şeyin ENABLED olmasına rağmen ben onları önce DISABLED yaptım save edip çıktım ondan sonra biraz pc yi kullandım ondann sonra tekar girdim ve ENABLED yaptım ve sorun düzeldii !! Yine de sorunu çözmemde yardım eden arkadaşlara çok teşşekkürler ;)

Değişik bir taktik olmuş ama sorunun düzelmesine sevindim açıkçası. Bununla geçmiş olsun. Çözümü burada paylaştığın için teşekkürler...

Değişik bir taktik olmuş ama sorunun düzelmesine sevindim açıkçası. Bununla geçmiş olsun. Çözümü burada paylaştığın için teşekkürler...

En başta dedim belki bi tekme atsam düzelir sonra tekrar düşündüm bu çağda baya bi ilkel kaçar :durdurun bende napiyim derken aklıma geldi bi an kapa aç yapsam düzelir belki diye ve düzeldi :victory :biggrin

arkadaşlar benim laptobumda da usb lerim çalışmıyo. bilgisayarımı kapatmadan önce çalışyodu. ayrıca sanırım kamerada da sorun var. nasıl düzeltecem yardım lütfennnn.

Geri