utorrent sorunu

BITTER_END

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar harddiskimde 100gb boş yer olmasına rağmen indirmeye başladığında disk dolu uyarısı veiyor. Daha önce böyle yapmıyordu. Format attım yine düzelmedi. Sizce sorun ne olabilir lütfen yardım edin

Utorrent kuLLanırken dahiLi veya harici harddiskLerinizde dosya sistemi NTFS oLmaLıdır, FAT32'de sorun yaşarsınız,4 gb dan büyük dosyaLarını indirirken yeterLi boş aLan yok gibi uyarıLar aLırsınız..

Tek çözümünüz dosya sistemini NTFS ye çevirmenizdir..

Cevabınız için teşekkürler. Peki ntfs çevirmek için format mı atmam lazım daha yeni yükledim zaten windows 7 ultimate'i.

AngeL Of Death inde dediği gibi dosya sistemini NTSF yap tabi bunu yapmadan önce hangi sürücüde yapıcaksan bu işlemi içini yedekle çünkü dönüştürürken silinecektir dosya sistemin NTSF olduktan sonra büyük ihtimal sorunun çözülücektir

Şimdi disk yönetiminden baktım da, dosya sistemim zaten ntfs.

Utorrent dosyaLarının indiği yer neresi?FarkLı bir hdd üzerine dosyaLar iniyor oLabiLir..Bunu kontroL edin..

Eğer dosyaLarın indiği hdd nin dosya sistemi ntfs ise utorrent ayarLarınızda ve utorrent programında bir sorun var demektir..

Herhalde utorrentte bi sorun var ama bittorrenttede aynı hatayı aldım. Pc de 1 tane hdd var zaten, onunda dosya sistemi ntfs.

Torrent de bir dosyayı indirmeye başladığında görünüşte o dosyayı nereye indiriyorsan oraya kopyalar ve atıyorum 30 gb lık birşey indiriyorsun ve yarıda kestin torrent programından kaldırdın ama veriyi silmedin o diskinde 30gb olarak gözükebilir böyle birşey varsa onları sil sonra tekrar dene torrent programınıda güncelle ondanda kaynaklanıyor olabilir

Torrent de bir dosyayı indirmeye başladığında görünüşte o dosyayı nereye indiriyorsan oraya kopyalar ve atıyorum 30 gb lık birşey indiriyorsun ve yarıda kestin torrent programından kaldırdın ama veriyi silmedin o diskinde 30gb olarak gözükebilir böyle birşey varsa onları sil sonra tekrar dene torrent programınıda güncelle ondanda kaynaklanıyor olabilir

Bunları denedim ama yinede olmadı. Sağolun bitcomet kurdum.

Utorrentle büyük boyutlu dosyaları, örnek olarak 10 gb yada daha büyük dosyaları indirirken sorun oluyor. Bitcomette böyle bi sorun yok

Geri