Uyarı !!!

CHI€F

Kalpsiz
Reaction score
0
Şimdi Arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı aramızda olmaya Rahman Mashadov kardesim beni uyardı ve sizileri uyarmamı rica etti konuyu inşallah okursunuz ve gidip sağda solda yok bu siteyi hackleyin yok Peygamber Efendimizin Resimleri yayınladı diyerekten onların hitlerini istemeyerekte arttırmazsınız onlarında istediği zaten bu ii forumlar

Çeçen Milis:
YA AVUSTURLYA YADA İSVEÇ EMİN DEĞİLİM SANIRIM HZ.MUHAMMED SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM İN KARİKATÜRÜNÜ TEKRAR YAYINLAYACAK
Çeçen Milis:
FORUMU UYAR BÖLÜME BİR TOPİC AÇ

VE DEKİ
Çeçen Milis:
;
Çeçen Milis:
"SAKIN KARİKATÜR BİR YERDE YAYINLANDIĞI VAKİT BAKMAYIN VE ARDINDAN FORUMDA YAYINLATMAYIN YAYINLANAN MESAJI DİREK OLARAK BAKMADAN SİLİN,O KARİKATÜRE KESİNLİKLE BAKMAYINIZ"
Çeçen Milis:
MUTLAKA YAZ BUNU BU GÜNLERDE TEKRARLANACAK GİBİDİR BU OLAY
Çeçen Milis:
SAKIN O KARİKATÜRE BAKMASIN KİMSE
Çeçen Milis:
YOKSA ŞEYTANIN OYUNUNDAN GÜLÜNÜR GÜLÜNMEZSE ŞAHİT OLUNUR O ÜLKEYE LANET OKUNUR
Çeçen Milis:
OKUNMAZSA SİNİRLENİLİR
Çeçen Milis:
SİNİRLENMEZSE İNSAN ÜZÜLÜR
Çeçen Milis:
YANİ HER ŞEKİL ŞEYTANIN OYUNUNA MUHAKKAK DAHİL VE ORTAK TIR
Çeçen Milis:
AYRICA
Çeçen Milis:
KARİKATÜRE BAKILIPTA ŞAHİD YAZILMASIN HİÇBİR MÜMİN HERKEZİ MUTLAK UYAR
Çeçen Milis:
VE BU ÇOK AMA ÇOK CİDDİ BİR KONUDUR

Allah ikinizden de Razı Olsun dostum uyarınız için teşekkürler

HERKEZ Anket acıyo biz prim wermiyelım.. anket acmalı onemlı dııl ınsanın ıcınde olmalı bazı seyler

bencede onları şeyimize takmıomuş havasına girmek çok daha ii olur
eğer ileri giderlerse onların reytingini artırmadan her türlü protestoya hazırım!

scour' Alıntı:
adam aşmış kendini yaf :D:D:D...gelsinde biras aydınlatsın bizi :p:p
bu ne demek şimdi. İnsan gibi uyarı da bulunuyorlar daha ne olacaq:eek: :eek:

bukadar ciddi bı konuda bile gulenler var :s dogru soyluyor olabılır ki;

Ben gordum hatta anket bıle acmıslar bazı yerlerde

aydınlattıgın ıcın saol CHIEF

fofer' Alıntı:
bu ne demek şimdi. İnsan gibi uyarı da bulunuyorlar daha ne olacaq:eek: :eek:

anlayana abicim anlayana kendim için açtım sanki konuyu :mad:

rica üzerine açtım pfff

bazı arkadaşlar burayı geyik bölümüyle karıştırdı galiba. anlayamıyorsanız saçma sapan yorum yapmayın kardeşim. rahman kardeşim sonuna kadar haklı. chief e de teşekkürler.
insan kendinin bile farkedemediği kadar önemlidir. ilahi mesaja muhatab kabul edilmiş ve şereflendirilmiştir. bu bağlamda ettiği her söz ebediyette yankılanacaktır. şaka bile olsa söylediklerimiz dikkate alınır. o yüzden sözlerimize azami dikkat etmemiz gerekir. yanlış hatırlıyorsam lütfen bilen biri düzeltsin bir hadiste peygamber efendimiz "insanlar birilerini güldürmek için öyle sözler söylerler ki yedi kat gökten yedi kat yerin dibine çakılmış gibi olur" buyurmuşlar.
Allah ın yeryüzünde halifesi olmaya aday olan insanların ve bunun bilincinde olması gereken müslümanların böyle bir konuda bu kadar lakayıt konuşması cok acı.
ben mesaja katılıyorum ve cözümö önerimi her fırsatta olduğu gibi tekrarlıyorum...çalışarak bu insanlara bu cüreti vermememiz lazım. gecmişte bir mektupla dansı bir mektupla bu tarz tiyatroları kaldırabilen bir ecdadın torunları olarak bu durumun cözümü için ne gerektiği konusunda neden bu kadar düşünüyoruz?
kul olmaya çalıştığımız Allah ın habibim dediği yüce peygamberimize bunları reva görmeleri bizim vebalimizdir. bunları anlayamıyorsak bile yarın ne yüzle şefaat isteyecez?
tıklayarak onlara rant sağlamak ne kadar yanlışsa kayıtsız kalmak da o kadar yanlıştır. gün çalışma günüdür. işimizi en iyi şekilde yapıp dinimize laf söylemeye o küstahları utanır hale getirmemiz lazım.
Allah yar ve yardımcımız olsun....

Geri