Uzak Baglantı Acil Yardımm!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kolpa_cino

New member
Reaction score
0
Selam arkadaslar sıze bır sorum olacak ben alamanyada oturan ablamların bılgısayarına gırmek ıstıyorum ve bunu nasıl yapacagımı bılmıyorum hc bır sey bılmıyorlar bılgısayarla ılgılı onun ıcın en azından ufak tefek ısler ıcın onların bılgısayarına baglanmak ıstıyorum lutfenn yardım edın msn uzerinden baglanılmıyor kesılıyor yardımlarınız ıcın saolun...

arkadasım onlarda kabul ediyorsa eger senın bu istegini,en iyi yöntem trojan atmandır...tavsiye edebilecegim programlar..prorat.proagent,turkojan v.s..kolay gelsin..forumda bulabilirsin

Kesilmesinin tek bi nedeni var....Ablanın bilgisayarda yapması gereken:
Bilgisayarım/Sağ Tuş/Özellikler/Uzak sekmesine gelip, orada iki tane kutucuk var..onun ikisinide işaretlemesini söyle... Onlar işaretli olmadığı için baglanamıyorsun.. Hade kolay gele....

ronin78' Alıntı:
arkadasım onlarda kabul ediyorsa eger senın bu istegini,en iyi yöntem trojan atmandır...tavsiye edebilecegim programlar..prorat.proagent,turkojan v.s..kolay gelsin..forumda bulabilirsin

Ne alaqa yaw :S trojan felan Cx.. Cx.. hichde sağlıqlı deil..

Bashlat >>yardım ve destek >> Bir arkadaşınızı bilgisayarınıza Uzaktan Yardım ile bağlanması için davet edin >>Yardım etmesi için birini davet et >> diereq msn üserinden baglantıyı saglaya bilirsiniz..

taby
Kesilmesinin tek bi nedeni var....Ablanın bilgisayarda yapması gereken:
Bilgisayarım/Sağ Tuş/Özellikler/Uzak sekmesine gelip, orada iki tane kutucuk var..onun ikisinide işaretlemesini söyle... Onlar işaretli olmadığı için baglanamıyorsun.. Hade kolay gele....

ninde dedii gby active olması gereq ama bunlar onlarında ishlem yapmasını gereqtirir.. Bu Nedenle

Logmein qullan derim..
Logmein sen server merqesli client systemidir 128SSL Güwenliqde baglantı saglar we her türlü erishim e olanaq werir..
genish bilgi ichn.. tıqlayn.. Logmein'e üye ol sonra qarshu tarafa qur onu :) ondan sorna istediin anda pcnin achq olması yeterlidr.. en güwenli we sağlıqlı yolu budur Prorat vs. trojan qullanımını deneme bile.. bu tip bishe ichn..

Bunların Hiç Birine gerek yok Eğer XP kullanıyorsa Yeni kullanıcı oluştur ve adına
"remoteadmin" diye bilirsin sonra bilgisayarın üzererine sağ tuşla tıklayıp yönet'e oradab YEREL KULLANICILAR VE GURUPLARA GEL "Remote Desktop Users" Olan yere oluşturduğun user'i ekle ve modem den "3389" portunu ac..

başka bir yolu da var ULTRA VNC'yi her iki bilgisayara da kur sonra modem den 5900 ve 5800 portlarını ac hiç bir sorun kalmayacaktır...

Saygılarımla / Best Regards / M.f.G,
Sefa ÖN

ronin78' Alıntı:

yuh. baglantı deyınce adamın aklına gelene bak.:mad:

kardes radmin isimli programıda kullanabılırsın...

radmin kullan

uzak masaüstü içinde ablanın modeminde port açman gerekli

St.Anger haklı. radmin uğraşı ister.
Uzak masaüstü bağlantısı veya msn messenger bağlantısı en ideal çözümdür.
Sorunun çözümü için yine üstteki mesajda açıklandığı gibi Uzaktan masaüstü desteğini aktif etmen gerekiyor.

bkz. bilgisayarım / sağ tuş / özellikler / uzak/ uzaktan yardım & uzak masaüstü kutucuklarını check et.

--------logmein--------

Kasma boşa derim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri