Uzayın en iyi fotoğrafları

ISHYnum846

New member
Reaction score
0
Uzayın en iyi fotoğrafları

32740.jpg

32741.jpg

32742.jpg

32743.jpg

32744.jpg

32745.jpg

32746.jpg

32748.jpg

32749.jpg

32750.jpg

32751.jpg

32752.jpg

32753.jpg

32754.jpg

32755.jpg

Kaynak

Allah'a inanmayan taş kesilir, ben bunu bilirim..

gök yarildigi zaman ayeti aklima geldi .. fevkalade resimler .. tskler dostum ..

Ellerine Sağlık, Güzel Resimler. İlginç Resimler'e Taşındı...

eline sağlık tşklerr bölesini görmemiştim

Arkadaşlar ben fotoğraflara bakmak için girmiştim fakat bakıorumda bazıları ortalığı karıştırma amacı taşıyor.sen fotolara bakarsın yorum yazar veya tşk edersin orası sana kalmış konuyu saptırmayalım lütfen....

paylaşım için teşekkürler..

tukiyamo' Alıntı:
Arkadaşlar ben fotoğraflara bakmak için girmiştim fakat bakıorumda bazıları ortalığı karıştırma amacı taşıyor.sen fotolara bakarsın yorum yazar veya tşk edersin orası sana kalmış konuyu saptırmayalım lütfen....

yok hocam öyle düşünme.bilgisini güzel bir şekilde aktarma kabiliyeti olan biri çıkar belki de yanlış noktalarımızı güzelce izah eder,herkes de yararlanır.keşke ben yapabilseydim ama yok işte :vur

uzayda hayat varmı acaba O_O :D

Konu iLe aLakasız mesajLar siLinmiştir arkada$Lar GREAT İDEA 'da banLanmıştır.. payLaşım için t$kLer ;)

TŞkLEr Abi ;)

Bunlarla ayetlerin ya da Allah'ın ne alakası var.. Aklın almadığı işe Allah... Ya Allah...

Arkada$Lar ßurası isLam Ve İnsan ßöLümümü? Dini ßiLgiLerinizi isLam ßöLümünde tartı$ın yoruma açın.. ßurası komik iLginç resimLer ve uzaydan çekiLmi$ ßir kaç resim payLa$ıLmı$.. kandiL gecesi insanın canını sıkmayın zıt zıt konu$up..Uyarmıycam Bi daha..

haklısın selim abi..

Alakası olmayan msj silinmiş. Düşünceye hakaret vardı da, ona yazdım o cevabı..

Geri