Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben fotoğraflara bakmak için girmiştim fakat bakıorumda bazıları ortalığı karıştırma amacı taşıyor.sen fotolara bakarsın yorum yazar veya tşk edersin orası sana kalmış konuyu saptırmayalım lütfen....
Arkadaşlar ben fotoğraflara bakmak için girmiştim fakat bakıorumda bazıları ortalığı karıştırma amacı taşıyor.sen fotolara bakarsın yorum yazar veya tşk edersin orası sana kalmış konuyu saptırmayalım lütfen....
yok hocam öyle düşünme.bilgisini güzel bir şekilde aktarma kabiliyeti olan biri çıkar belki de yanlış noktalarımızı güzelce izah eder,herkes de yararlanır.keşke ben yapabilseydim ama yok işte :vur
Arkada$Lar ßurası isLam Ve İnsan ßöLümümü? Dini ßiLgiLerinizi isLam ßöLümünde tartı$ın yoruma açın.. ßurası komik iLginç resimLer ve uzaydan çekiLmi$ ßir kaç resim payLa$ıLmı$.. kandiL gecesi insanın canını sıkmayın zıt zıt konu$up..Uyarmıycam Bi daha..