Uzaylılar Var mı? Yok Mu

Uzaylılar??

• Kullanılan toplam oy
    73

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
Uzaylılar varmı yokmu arkadaşlar.ben bu evrende kesinlikle yalnız olmadığımıza eminim bence varlar. . .

Eyw.Güzel bir anket olmuş

ama soru uzaylılara ınanıyormusunuz olsa daha iyi olurdu gibi :D

uzaylıların varlığına inanıyorum

Evet olabilir..! Alemlerden biride uzaylılar olabilir..!

J@CK@L' Alıntı:
Eyw.Güzel bir anket olmuş

ama soru uzaylılara ınanıyormusunuz olsa daha iyi olurdu gibi :D

uzaylıların varlığına inanıyorum

inanmakla varlık aynı şey düşündüm nese bölede ii ya uzaydada olsa insan insandır:D

R€B€L' Alıntı:
bilmemki wardır bence
hic bi insana dokunmuolar herhalde:D
hic duymadımda:D:D:D

valla yüzüm gülmüorud güldürdün beni:D tşk ederim rebelcim mucks:D:D:D

uzaylılar keşke olsa be şu monoton dunya ya hareket gelir

Bence uzaylı diye bişey yok..

var tabi abicim ya hatta gecen gun okey bile oynadık tas caldı kereta:):):)

~PRENSES~' Alıntı:
Bence uzaylı diye bişey yok..

Uzaylarıı varr bu zaten kuranda belirtiliyor allahin bu alemleri yartirkenbizden farKli canlilarida yarttaği kuranda geciyor. zeten bu kanitlanmiş bir bilgi hata düşen bir uzay gemisi ABD tarfindan saklandiğida biliniyor:D ama işte insanalr korkmasin diye orataya cikmiyorlar allahın sadece bizi yarttiğini düşüünmek safliktan başka bii değil

Bence var onlar da baska bir gezegende yasıyolar. Bir gün gelseler de hep beraber takılsak, belli mi olur belki uzaylı manita yaparıs... :D

Uzaylı diye bişey yoktur , onlar sadece dumansız ateşten yaratılan varlıklardır . Bu varlıklar istedikleri şekile girebilirler...

bence de var. uzayda canlıların olduğuna inanan lardan birisiyim.:):)

ewet var mesela ben ve aslı bir uzaylıyız:sigara:

Aklımıza gelen herşeyin varolduğuna yada varolacağına inanırım, ama kendi görmediğim şeyden ve kendi gördükleriminde yarısından emin olmam.
Ama şahsi görüşüm uzaylıların var olduğudur

dünyada geçmiş de yapılan yapıtların hiç birisini insaoğlunun yapması mümkün değıl.birseyler var ama ne bilmiyorum.

var olmasmı koca evrende sadece biz mi varız accuk düşünün hem dini açıdan varlıkları su götürmez hemde pek çok gözlem raporu var.

wardır bence çünkü düşünün kii uzyayda bırakın dünyayı bizim galaksimiz okyanısada kum tanesi gibi birsey sonuz bir yerde yasıorum biilmediğimiz milyonlarca gezegen var ve bunların içinde muhakaki hayat wardır bence allah bukdar büyük bucaksız uzayı sadce bizim için yaratmamıstır tamam kuranda bu evren sizin için yaratıldı söyleniyor ama ancak baska bir dünya aynen bizim gibi insanlarda olabilir nihyetinde onlard insa.biraz saçma yazmıs olabilirim

Geri