Vali'ye göre Çağdaş Uygarlık saçma

Madness

Banned
Reaction score
0
Ordu'da camilerdeki pisuarların kaldırılması için talimat veren Vali Ali Kaban, bu kez de çağdaş uygarlığı 'saçma' şeklinde niteledi ve çalışmalarda 'tekdirle uslanmayanın hakkı kötektir' mantığını benimsediklerini ifade etti.

Geçen hafta 'hijyen ve dinen' uygun olmadığı gerekçesiyle camilerdeki pisuarların kaldırılması talimatını veren Ordu Valisi Ali Kaban, tayinleri çıkan vali yardımcıları ve kaymakamlar için 3 Ağustos'ta düzenlenen yemekte yaptığı konuşma ile dikkatleri birkez daha üzerine çekti.

Kaban’ın konuşma metni Ordu Valiliği’nin internet sitesinde yer aldı.

Kaban konuşmasında, "Mülki idare amirinin, gittiği yerin şartlarına uygun olarak, hayatın gerisinde kalmaması için elinden geleni yapması gerekir. Çağdaş uygarlık gibi saçma sapan kavramları söylemeyeceğim. Hayatın gerisinde kalmaması için maddi manevi, ekonomik, teknik, eğitim her şey dahil elinden geleni yapmış bir idaredir. Yüzyıllardır bu gelenek bir şekilde devam etmiştir ve sizler devam ettireceksiniz" dedi.

Ordu Valisi, benimsedikleri çalışma yöntemini ise şöyle tanımladı:

"Şu an burada görev yaparak Ordu vilayetine hizmet etmiş ve şu anda da gitmeye hazırlanan arkadaşlarımız, benim çalışma sürem içerisinde hakikaten gayretli olduğunu, akıllı ve nerede nasıl davranması gerektiğini bilen idareciler olduğunu gördüğüm arkadaşlarım. Tabi herkes aynı olmuyor. Çok şükür ki aramızda öyle kimse yok. Çıkmaz mı? Çıkıyor tabi. O klasik kaide gereğince 'nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir' kaidesini uyguluyoruz."

http://www.ntvmsnbc.com/id/24991193/

Yazıklar olsun. T.C Valisi birde

Acaba kullandığı kelimelerin içeriğini biliyormu çağdaş insan.. uygar insan..

çağdaş uygarlık saçmaymış ..

bu vali bozuntusuna hakaret etsem suçlu ben olacam demi .. of of

Türkiye Cumhuriyeti böyle gericilerin eline bırakıldı malesef. Fakat koltuk gelip geçicidir.

Türkiye Cunhuriyeti Atatürk'in temellerini attığı Çağdaş Uygarlık sevdasından hiç vazgeçmeyecektir...

sözLük gönderin bu adama olmadi iki tokat sallayin
sallayin ki kendine gelsin

bunLara yaziklar olsun demek
bana AZ geliyor AZ
icon8.gif

vali biraz kavram yanılgısına düşmüş zaten "hayatın gerisinde kalmamak" "çagdaşlıktır" bunu bilmesi gerekir

yalnız siddet yanlısı tabirleri hiç uygun degil.

velhasılı kelam olayın vatan millet sakarya edebiyatında eleştirip yazıklar olsun gibi bi tabir kullanmak en az valinin yaptıgı kadar bir hatadır..

Ayrıca Adamı cumhuriyet düşmanı ilan etmek Ulu Önder Atatürk ün kurdugu ve cıkardıgı çağdaş seviyeyi yıkacagını nerden cıkardınız.. bu nedir ya en ufak olayda herkes cumhuriyet düşmanı ilan edilcek seviyeye geliniyor

adam sadece kavramlara farklı anlamlar yüklenmiş sırf bunun için adamı asmadıgınız kalacak bu nasıl bir zihniyet

bu arada herseyi gectim adam belki cagdaslıgı sevmiyor sizin cagdaslık anlayısınızda "fikirlere saygı" yok mu varsa neden hiç göstermiyorsunuz illa herkes sizler gibimi düşüncek bu nasıl bir mantıktır ya..

bu arada baska bir konuda basbakana saldırıyı keyifle gırgırla hatta ben olsam bende yapardım gibi kelimler kullanıp burda valiyi eleştirmek bizim arkadslara has biz özellik masallah masallah komedi dükkanı diyorumda kimse inanmıyor:):)

cem yılmazı gectiler:):)

Türkiye Cumhuriyeti böyle gericilerin eline bırakıldı malesef. Fakat koltuk gelip geçicidir.

Türkiye Cunhuriyeti Atatürk'in temellerini attığı Çağdaş Uygarlık sevdasından hiç vazgeçmeyecektir...

sözLük gönderin bu adama olmadi iki tokat sallayin
sallayin ki kendine gelsin

bunLara yaziklar olsun demek
bana AZ geliyor AZ
icon8.gif

3 yorumun üstüne baska bişi yazmak istemiyorum yazarsam da hiç iyi şeyLer yazmam

Bu ve bunun gibiLer bu kavramLarı biLmezLer , içLeri karanLıktır , ışık görmezLer.

Kendi fikirLeri düşünceLeri yoktur, güdümLüdür bunLar , kurarLar bunLarı bunLar da konuşur durur.

Ne dedikLerini biLmezLer.Biri değiL ki hepsi aynı , aL birini vur ötekine .

DevLetin VaLisi , DevLet kimLerin eLine kaLdı , yazık...

bence bu vali, valiliğinin devamlılığı için böyle konuşuyor.hatta bu performansta giderse akp'den milletvekili bile olabilir.tamamen çıkar meselesi.

'Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir' kaidesini uyguluyoruz."

O zaman bu kaideyi ilk kendine uygulayacaksın sayın vali öyle yağma yok !

Seni açıkça kınıyorum bir an evvel kendinin kızağa kulağınında şöyle

biraz sertçe yukarıya doğru çeilmesi şart azından çıkan kelimelerin anlamlarını

bilmeden boyundan büyük cümleler kurmayacaksın gereken bir an önce yapılmalıdır !

herkes kendinden sorumludur.chp'den bir densizin yaptığı şeyi hepimize yükleyemezsin.biz Allah'a da,Kur-an'a da,Hz. Muhammed'e de,Atatürk'e de hakaret edilmesine karşıyız.

Uyarı !

ramirezi

Konuyu provake etmeden seviyeli bir şekilde aklı başında yorumlar

yapalım sizi tekrar uyarmam aklınızda bulunsun.

Bu valiye hakkım geçmişse haram ediyorum ZIKKIM OLSUN.

Bundan sonra vergi verirken iki kez düşüneceğim ,hülasa benim vergimle şerefsizin biri yediği tası pisleyip pislemediği düşüneceğim...

Vali Takiyeci - Tayyip'çi olduğunu göstermiştir .
ilk Genel Seçimlerde akp'den milletvekili adayı olur bu zat-ı muhterem .

Vali Çağdaş olmayacaksan , İlk Başta okuma - yazmayı Borçlu olduğun Latin Alfabesini ezberinden sil .
Git Arapça okuma yazma öğren !

Tayyip ve onun zihniyetindeki ülke yönetimi Türkiyeyi nerelere getirmek istiyor herkes görsün .

Vali ne yapsın bugüne kadar batıyı maymun gibi taklit etmenin adı çağdaş uygarlık gibi klişeleşmiş bir deyimle ifade edildi. Millet biliyor artık bu süslü lafların arkasında batıcılık, İslam düşmanlığı gibi arazların olduğunu.

Millet en büyük kazığı Çağdaş uygarlık seviyesinde olduğunu idda eden memleketin elit- güzide kesiminden yedi. Yemişim çağdaş uygarlığınızı. Müslümanın başındaki örtüye bile tahammülü olmayanlar çağdaşlıktan, uygar medeniyetten bahsediyor hadi gidin işinize.

Geri