Van'da 46 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

icemen

New member
Reaction score
0
van-da-46-bin-470-paket-kacak-sigara-ele-gecirildi.jpg

Van'ın Özalp ilçesinde jandarma ekiplerinin yaptığı operasyon sonucu 46 bin 470 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Özalp İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hazine ile Yukarı Mollahasan köyü yolunda icra ettikleri faaliyetler esnasında firari olan şahsın yönetimindeki minibüs sürücüsüne 'Dur' ihtarından bulundu. Jandarmayı gören sürücü kaçmaya başlayınca kovalamaya yaşandı. Jandarmanın yaptığı takip sonucu kamyonet, Yukarı Mollahasan Köyü'nde ikamet eden C.T. isimli şahsın ahırında ele geçirildi. Minibüste yapılan aramada yurda yasadışı yollardan sokulduğu tespit edilen 46 bin 470 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaralara el konulurken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• van-da-46-bin-470-paket-kacak-sigara-ele-gecirildi.jpg
    van-da-46-bin-470-paket-kacak-sigara-ele-gecirildi.jpg
    17.3 KB · Görüntüleme: 9,979
eee sen sigarayı 7500 yap malesef milette kacaga yonelecek

Doğuda İş Aş Yok Derler Bide,
Beyaz Ticareti,Silah Ticareti,Kaçakçılık, Ne Ararsan Var,
Üstüne Üstlük Bütün Pislikler'de Bu Kürtler'de,
Kaçak Elektrik Mi Dersin,Hırsızlık Mı Dersin Hepsi Bunlarda,
Bunların Köküne Kibrit Suyu.

sigaraya bu kadar zam yapılırsa olacagı da buydu zaten

istanbul un ve diğer büyük şehirlerde çayır çayır satılıyor. 46 bin yakalatmışlar 346 bin adet kesin geçirmişler dir :p takdik icabı hep aynı dümen bizde yedik :hadiordan

perakende satış yerleri uyanıklar stok yapmıştır kesin.
Ama 4 ay önce ictiğim tekel 2000 uzun bir kartona yakın tükettim ve sigarayı ozamnadan beri icmiyorum.Cünkü sigaralar 2006 yapımıydı ve tam keyifti.İcenler demek istediğimi anlarlar = )

Arkadaşlar sizin açınızdan kötü ama gelecek nesillerin sigaradan uzak tutulması için gerekli bir adım , sigarayı bıraktırabilmek için seanslar var ödül bile koyuyorlar ucuna...

hem sağlığınızı hem geleceğinizi hem de cebinizi düşünün ve bırakın ...

sigaralarda sigara olsa dunhıll ınternational- rokket dunhıll 'in bu sigarası 2001 gibi ama sigaraya yapılan bu zamlara karşılık anlaşılan vatandaş artık kilo ile satılan tütüne mahkum edilecek

Geri