Vatanı kimin sattıgı beli oluyor!!!! Ulusal Tv Sahibi

efsane6868

New member
Reaction score
0
Vatanı kimin sattıgı beli oluyor!!!!

240708_perincekk1.jpg

240708_perincekk2.jpg

240708_perincekk3.jpg

240708_perincekk4.jpg

240708_perincekk5.jpg

240708_perincekk6.jpg

240708_perincekk7.jpg

240708_perincekk8.jpg

240708_perincekk9.jpg

240708_perincekk10.jpg

240708_perincekk11.jpg

240708_perincekk12.jpg

VATANINI SEVEN BU E-MAİLİ MUTLAKA ULAŞABİLDİĞİ KADAR ADRESE İLETSİN LÜTFEN.

VATANI VE GELECEĞİ UMURUNDA DEĞİLSE DE SİLSİN ATSIN

(çünkü vatan demek gelecek demektir)

ÖNEMLİ....

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ..

Borla çalışan araba üretil di,Türkiye kiskacta.

Arabayi bor madeniyle calistiracak patentli 600 proje oldugu ortaya cikti.

TÜRKİYE, dünyada bor rezervinin yüzde 70`ine sahip

ve uluslararasi teroristler Türkiye
uyanmadan
bu kaynagi ele gecirmeyi planliyor.

Bu maili çoklu yollayarak en azindan
bir toplum bilinci oluŞmasina yardim edebiliriz...

ya da direkt silin..

9 MiLYON DEGiL

9 TRiLYON DOLAR...

ABD SADECE 40 KIRK MiLYON DOLARA KAPATACAK.

YAZIKLAR OLSUN....

KAPTIRANA, VERENE SUSUP SEYREDENE....

ALTI USTU BIR MAIL GONDERMEKLE

BU İŞ OLMAZ DİYE DÜŞÜNMEYİN LÜTFEN.

VATANINI SEVEN
HERKESE GÖNDERELİM, HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ ETİBANK öZELLESTİRİLECEK..
(VE ALICISI AMERIKA :)

VE BOR İŞLETMELERİ ETIBANK BÜNYESİNDE.

KONULAN FİYAT 40 MİLYON $.

LÜTFEN BİR DAHA OKUYUN VE LÜTFEN HERKESE İLETİN...

YASADIĞIN
DÜNYAYI SORGULAYAMIYORSAN,

BARI ÜLKENİ SORGULA.....

TMMOB

ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI

İSTANBUL ŞUBESİ

!!!!! Hızlı Bir Şekilde Forward Edelim !!!!!

bencede belli

th_87381_biji_122_800lo.jpg

valla arkadaşım biri sabahleyin orduya demediğini bırakmamış bende altta ona beyin yoksulu demişim busöz için beni forum yönetimi banlamış adminde akp li geliba yapcak bişeyyok

bnce AKP-CHP-MHPneyse işte saymıyorum hepsini bn bu zamana kadar hep AKP nin üstüne gidildiğini zannederdim ama onunda açıklayamadığı şeyler olunca hiçbir partiye güvenmemeye başladım kim kimin adamı belli değilşu anda en güvendiğimiz bir yöneticinin bile çok gizli işleri olabilir yani bu yüzden kısacası böle AKP-MHP VS. die kutuplaşmadan hep bir olarak bu bebe katili soysuz köpeklere karşı birlikte savaşmalıyız..

İletecem mesajınızı mail adresimle

Komunistten ne beklersinki...

sorun komınıstte degıl komınıstlık kotu bısey degıl zaten komınızmı amerikalılar sevmez somurgeciler sevmez. sen hangisisin?
ben ce hıçbırı degılsın ama abd etkısınde bır garıp anadolu cocugusun.

ßencede Kardeş ßunların Hepside ßöyle Hepside Amerika lakaması :emzik:mad::Sopa:angry

1-Dogu Perincek in bu resimlerde amerika ile hiç bi alakası yok nerden amerikaya vardın anlayamadım
2-Komunizm senin yetiştirilme tarzına göre kotu bi ideoloji ise benim yetiştirilme tarzıma göre de ümmetçilik ve faşizm çok kotu bi ideoloji ve tayyip FAŞİST DİN DEVLETİ KURMAYI AMACLIYOR !!!
3-Ayrıca sizin pkknın gucunu bilmediginizi tahmin ediyorum cunku eger gercekten bilseydiniz pkk nın Sosyalist Devrim için ne kadar kullanıslı bir arac oldugunu bilirdiniz
4-sizin yaptıgınız tek sey Kürt Sorunu'nu görmezden gelmek eger boyle yapmaya devam ederseniz Türkiye Cumhuriyeti daha çoook sehit verir savundugunuz tayyip terörist basına sayın diyor Şehitlerimize de "KELLE" http://www.youtube.com/watch?v=l2odelA1tKo buyur bu da linki eger gercekten sehitlerimize uzuluyorsanız izleyin !!

ha bu arada senin savundugun yoneticiler eger kürt bölgelerine okul hastane yol yapsaydı oralara elektrik goturseydi doktor tayin etseydi kimse dağa çıkmazdı ! empati kurmayı deneyin dicem ama siz malesef yapamazsınız çünkü "koyun" olmuşsunuz..

hepsininde allah belasını versin

Doğu Peinçek denen her kucağa oturan şerefsizden ne beklersin. Vatanı satan bu değildir Çünkü bunun vatanı TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEİLDİR

1-Dogu Perincek in bu resimlerde amerika ile hiç bi alakası yok nerden amerikaya vardın anlayamadım
2-Komunizm senin yetiştirilme tarzına göre kotu bi ideoloji ise benim yetiştirilme tarzıma göre de ümmetçilik ve faşizm çok kotu bi ideoloji ve tayyip FAŞİST DİN DEVLETİ KURMAYI AMACLIYOR !!!
3-Ayrıca sizin pkknın gucunu bilmediginizi tahmin ediyorum cunku eger gercekten bilseydiniz pkk nın Sosyalist Devrim için ne kadar kullanıslı bir arac oldugunu bilirdiniz
4-sizin yaptıgınız tek sey Kürt Sorunu'nu görmezden gelmek eger boyle yapmaya devam ederseniz Türkiye Cumhuriyeti daha çoook sehit verir savundugunuz tayyip terörist basına sayın diyor Şehitlerimize de "KELLE" http://www.youtube.com/watch?v=l2odelA1tKo buyur bu da linki eger gercekten sehitlerimize uzuluyorsanız izleyin !!

ha bu arada senin savundugun yoneticiler eger kürt bölgelerine okul hastane yol yapsaydı oralara elektrik goturseydi doktor tayin etseydi kimse dağa çıkmazdı ! empati kurmayı deneyin dicem ama siz malesef yapamazsınız çünkü "koyun" olmuşsunuz..

Kardeeşşşşşşş Pkk yı Kim Çıkardı ßaßasının Hayrına çıkmadı o düzenbazlar hepsi Amerika oyunu eee tayyip neden başa geçti oda amerika oyunu zaten medya ile amerika kardeş gibiler ben Türkiye yi Satan Herkeze Karşıyım vede Olucam İster ßaßam Olsun

hee resmen montaj buda video montaj olmalı
http://www.youtube.com/watch?v=KQIZ7aLqzGc
siz inanmamakta ısrar edin

ha perincek ha tayyip ikiside bir tutbirini vur ötekine

youtube niçin kapadıldı diye merak edenlere :işte yanıtı

menfaat icaabı bir araya gelmiş siyasi topluluklar

Perinçek ve Erdoğan gibi adamlar, Amerika'nın Türkiye' de oynadığı oyunlarda kullandığı piyonlardan başka bir şey değildir. Bugün ülkemizin en büyük sorunu pkk terörü varlığını ABD' ye borçludur.

Geri