Vatandaş imkanı varsa kendini savunur

zinci78

New member
Reaction score
0
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Beyoğlu'nda bir vatandaşın ara sokaklarda lastik yakan eylemcilere pompalı tüfekle ateş açması olayını, “Vatandaşlarıma özellikle sabır tavsiye ederim. Fakat bu sabır nereye kadar olacak bunun da endişesi içindeyim. Eğer siz vatandaşın mağazasının camlarını indirirseniz, vatandaşın hayatına kastederseniz, hayatına kastettiğiniz vatandaş kalkıp da eğer elinde böyle bir tedbiri, böyle imkanı varsa kendisini savunma yoluna gidecektir. Bu tür yollara bir tür sevktir” sözleriyle değerlendirdi.
"İlk defa cesurca bir söz söylemiş ama o vatandaşlarında arkasında durur umarım"

Kaynak "Mynet haber"

Sakıncalı bir haber helede Başbakan söylüyorsa.
Elbette vatandaşında malını koruma değil korunma
hakkı vardır.Vatandaş korunma talep edebilir.
Vatandaşı korumak devletin işidir.Umarım
başbakan bu sözleri kasıtlı söylememiştir.

nerde bu devlet???

devletin asli görevlerinden biri polislik görevidir. yani vatandaşıncan ve mal bütünlüğünü korumak. devlet bunu istanbulun göbeğinde yapamıyora nerde yapacak?
eğer başbakan bunu meşru müdafayla karıştıryorsa biri ona gitsin çok büyük bir hata yaptığını söylesin. çünkü bu nefsi müdafa değil sadece ve sadece insanların birbirine düşmanlığının artması ve korkulan toplumsal çatışmasının fitilinin yakılmasıdır.
tarih seni çok kötü yazacak tayyib bey. kardeşi kardeşe kırdıran başbakan oalrak tarihe geçeceksin, bu gidişle

Malesef şaşkınlık içinde bende açıklamayı dinleyenlerdenim...
Bir başbakanana yakıştı mı şimdi bunlar...
Herkes kendi güvenliğini sağlayacaksa "polis ne iş yapar"..
Amaç kardeşi kardeşe kırdırmak olmasın sakın...
Aman diyorum oyuna gelmeyin Tayyipe uymayın siz..
Zira ağzından çıkanı kulağı duymuyor...

herkesin başına bir polis dikemeyeceğine göre olağan üstü durumlarda vatandaş kendini koruma gereği duyar polis yetişemiyorsa istersen sen seyret evini arabanı yaksınlar canına kastetsinler iyi seyirler dilerim

herkes kendini savuncagına öyle bir yasalar çıkarttki basbakanım bi giren terörist bir daha çıkamasın digerlerinede ibreti alem için verilen cezayı göster. ardından halk kendisini korumayı bilir yada çalışacaktır korumaya. devlet devletligini yapıcak ardından halktan isticek

hıııııııı ben şimdi şunu mu anlamalıyım.bunlardan biri senin malına zarar verir se sende onu çek vur...tmm hapis yatmıcaksam seve seve ...

hıııııııı ben şimdi şunu mu anlamalıyım.bunlardan biri senin malına zarar verir se sende onu çek vur...tmm hapis yatmıcaksam seve seve ...

onları insan yerine koyupta dostum sana ceza verirler aman aman dikkat ett adam senin hayatını bitirir ama bişey demezler..

en iyisi vinçle bu güsel ülkeme karşı gelenleri asmak. ne derseniz deyin en iyi çözümdür

eee
sen koskoca genelkurmay başkanına hesap ver paşa diyenlerin ağzını kapama onun nezdinde tüm orduyu küçük düşür
polisi gönder müdahele yetkisi verme taşlattır molotoflattır
sonrada vatandaş kendini koruyacak de
heralde bunlar olacaktı
önceden göremedinizmi olayların buralara gelebileceğini
üstelik bunlar daha başlangıç
eğer devlet ve yetkilileri asli görevlerini layıkıyla yerine getirmezse
sonuçlarına katlanmak zorunda kalacağız
bu gidişhat hiç iyi değil
bu yol yol değil
sorumlular oy peşinde koşmaya devam ettikçe bunlar devam edecek

taraf olanlar ve terörist olanlar zaten belli
bizler o parti bu parti demeden aynı safta yeralmazsak
güzel yurdumda hayat bizlere zehir olacak.

Saygılarımla...

Yahu Manyak Bu Adam Ya Doğuya Gidiyor Orayı Buraya Kışkırtıyor Batıya Gidiyor Doğuya Kışkırtıyor Nasıl Bir Insan Bunu Yapar Anlamıyorum Ki Bir Başbakanın Söyleyeceği Laf Mı Bu Vatandaş Kendini Savunurmuş Faturayıda Bütün Türk Milleti ödesin Başbakanda Kına Yakar Artık Allah Kahretsin Ya Haklı çıkmaktan Bıktım Artık Bir Kerede Beni Yanılt Be Allahın Cezası Herif Adamın Derdi Bu ülkede Türk-kürt Savaşı çıkartmak Sonra Ki Senaryo Basit Düğmeye Basar Birleşmiş Milletlerden Yardım Ister Ve Böylece Amerikan Ordusu Türkiye Ye Giriverir Dünya Medyası Tantanayı Koparır Türkler Kürtlere Işkence Yapıyor Kürtlere özgürlüklerini Kazandırmamız Lazım Bir Oldu Bitti Gersini Siz Düşünün Işte O Zaman Gerçek Savaş Başlar

Geri