Vay Basınıza Gelenler

engerek

New member
Reaction score
0
Arkadaslar burda basınıza gelen ilginç buldugunuz,korktugunuz,size tuhaf gelen yada güldüren olayları anlatmanızı isticem zahmet olmassa...Konuyu acan ben oldugumu göre ilk baslayanda ben olmalıyım herhalde...

Benim basıma gelen olumcul bir olaydı ben elektrikciyim gectigimiz günlerde kablo cekme işmiz vardı kabloyu nerden götürsek diye düşünürken benim aklıma asma tavanın üstü geldi hay gelmez olaydı asma tavanın üstüne cıktım ama ordan götürmemize imkan yok kabloyu üst kata cıkarıcaz bu arada onu da belirtiyim.Asagıya inerken gözüme bir su borusu takıldı üst kata cıkan dedim ki burdan kesin götürürüz demir bir cubugu içinden sürdük kısa gel geldi ve benim dahi beyin gine calıstı bicubuk daha ekleyip oyle gönderelim dedim ok aldım arkadastan o ust kata cıktı nerden cıkacak diye bakmaya bende alt katta cubugu sürüyorum en son cubugu surdumki one carpılıyorum hemde ole böle degil 380 volt bi anda asma tavanın üstü aydınlandı ben yere tabi ne kadar fırladım bilmiyorum ALLAH tanki tahtadaydım yoksa birakmayacak serefsizler su borusunun ucunu elektrik panosundan cıkarmıslar cok sokour hiç bir yerime bir sey oladı.. tahtada oldugum icin.
Yani hayatım kucuk bir kutunun icinden geçti.Lütfen benim düştügüm hataya düşmeyin.Ne iş ile ugrasıyorsanız ugrasın arastırmadan saglıklı olduguna emin olmadan calısmayın..Cok uzun oldu kusura bakmayım Sıra sizde....

ELEKTRİKÇİNİN İŞİNİ ELEKTRİKCİYE BIRAK!!!!!!

Geri