vBulletin 3.7.0 Beta 6 İle İlgili Birkaç Soru

Hectoor48

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Vbulletin kullanmaya yeni başladım.Doğal olarak daha çok eksiğim bu konuda
Sitede yapmak istediğim birkaç şey var.
Bunları aşağıda belirttim.Yardım edebileceklerinizi cevaplarsanız çok sevinirim.

Soru 1: Mesaj okunurken mesaj yazanın profili ilk başta üstteydi onu yan tarafa getirdim fakat rütbe resimleri ve mesaj yazanın avatarı gözükmüyor.Ne yapmalıyım?

Soru 2:Alt forumların ana sayfada görünmesini istiyorum.Ne yapmalıyım?

Soru 3:vBulletin 3.7.0 Beta 6 kullanıyorum mesela 3.7.0 beta 4 teması yüklesem sorunla karşılaşır mıyım?

Soru 4:Arama bölümünü bir kutu şeklinde yapmak istiyorum.Bu konuda ne yapmam lazım?

Soru 5:Ana Sayfanın En üstüne Sitenin Logosunu koymak istiyorum ne yapmalıyım?

Bu konulara benim kullandığım versiyonu dikkate alarak yardım edebilecek olanlara şimdiden çok teşekkür ederim
HectooR

cewap 1 - admıncp / vbulletin seçenekler / biçim ve dil ayarları / mesaj görünümünden ayarlayabilirsin

cewap 2 - bunun eklentisini veririm daha sonra mesajı editLeyip.

cewap 3 - Sorun oLmaz mesela ben 3.6.7 de kurdugum temayı upgrade yapa yapa 3.7.2 de bile kullanıyorum.

cewap 4 - HH deki gibi yapmak istiyorsan temdan kaynaklanıyor yaLnız navbar kodlarını editLersen ona benzer bişi olabilir araştırim bulursam veririm.

cewap 5 - admıncp / stillet temalar / temaları düzenle / kullandıgın tema bütün ayarlar Grafiklerin sunucudaki yolu hemen altında logo war oraya ftp den attıgın logounun yolunu ve uzantısını yazar kaydedersen olur.

Geri