vBulletin 3.8.1 Null =)

FaLCoN_TiGeR

∂єѕιgη ву ƒαℓ¢ση
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar

vBulletinin en son sürümü olan 3.8.1 null dosyalarını buradan indirebilirsiniz.

Yeni site kuranların ve güncelleme yapacak olan arkadaşların işine yarayacaktır.

Kurulum veya güncelleme aşamasındaki hertürlü sorun için bu başlık altından sorabilirsiniz.

iyi Forumlar....

http://rapidshare.com/files/214300533/vBulletin_3.8.1-_FaLCoN_TiGeR.rar

Yasak değil mi Null sürümü paylaşmak ?

teşekkür ederim çalışmalarınızdan ötürüde ayrıca tebrik ederim:)
kolay gelsin(:)

dostum tekrar ben kusura bakma rahatsız ediyorum şimdi funkpic.deden ftp adresi aldım ve verdiğin 3.5.1. sürümü ftpme attım daha sonra site adımın sonuna install/install.php yaptım ama kurulum vs. olmadı bu sexi bayanların reklamını içeren bi sayfa çıktı bana yardımcı olursan inan çok sevinirim cevabınızı merakla bekliyorum....

teşekkür ederim çalışmalarınızdan ötürüde ayrıca tebrik ederim:)
kolay gelsin(:)

dostum tekrar ben kusura bakma rahatsız ediyorum şimdi funkpic.deden ftp adresi aldım ve verdiğin 3.5.1. sürümü ftpme attım daha sonra site adımın sonuna install/install.php yaptım ama kurulum vs. olmadı bu sexi bayanların reklamını içeren bi sayfa çıktı bana yardımcı olursan inan çok sevinirim cevabınızı merakla bekliyorum....
Aynı sorunu bende yaşadım halbuki daha önce defalarca kurdum.

Kullandığınız funkpic.de den kaynaklanıyor bu sorun adamlar hostunuza reklam koyuyor ve size bedava host sağlıyor bedava gibi gözüküyor ama hamuduyla yutuyorlar aslında. free hostlara karsıyım bugünü var yarını yok.

Premiumdan upload etmiştim ama ilginç 10 indirme tamamlandı diyor enkısa zamanda yenilecem linki şimdilik closed.

Geri