vbulletinde Tema Yükleme Resimli Anlatım

FaLCoN_TiGeR

∂єѕιgη ву ƒαℓ¢ση
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar bazı mesajlardan tema yüklemeyi bilmeyen arkadaşlar olduğunu farkketdim ve resimli anlatım yapmaya karar verdim.

Şimdi adım adım temamızı yükleyelim. (Kurmak istediğiniz temayı indirdiğinizi varsayarak başlıyorum.)

1- admincp / Stiller & Temalar / Tema Yükle - İndir

2d8s5cm.jpg

2- Gözat 'a tıklayıp indirdiğiniz tema dosyası içinden xml uzantılı dosyayı seçiyoruz ve Biçim sürümünü göz ardı et =) evet yapıyoruz.Daha sonra yükle diyoruz ve xml dosyamızı import etmiş bulunuyoruz ;)

mmv3pd.jpg

3- Şimdi sırada tema dosyalarını ftp 'ye atmaya geldi. İndirdiğiniz tema dosyasının içinde temanın adı yazan bir klasör vardır bu klasörü ftp den anadizine veya images ' in içine atacaksınız. ( Hangisinin içine atacağınızı temanın paylaşıldığı konuda yazar. Eğer yazmıyorsa kurdugunuz temadan gözükmeyen bir butona sağ tik özellikler yapıp ftp yolunu öğrenebilirsiniz.

4- Tema kurma işlemi bitmiştir sırada kurduğumuz temayı deafult yapma işlemi kaldı.

admincp/ vbulletin seçenekler/ biçim ve dil ayaları =) Standart Biçim bölümünden kurdugunuz temanın adını seçip kaydediyorsunuz. Yeni temanız hayırlı olsun.

keaddw.jpg

emegine saglik

Emeğine Sağlık Kardeşim Basitmiş :D

Güzel paylaşım. Teşekkürler Falcon..

Güzel anlatım olmuş.Derdi olanlara hemen bir yardım eli uzatmışsın.
Benim attığım mesajlarda da aslında şarkı mevzusu vardı.Ellerinden öper :p

çok güzel anlatmışsın eline sağlık dostum

Eyvallah saol Kardeş Eline emegine sağlık.

versiyonlar birbirini karşılamak zorundamı yükledim bi tane 3.8.0 mış 3.8.1 olması lazımmış ben aynı temanın 3.8.1 ini kendim mi yapacam :)

versiyonlar birbirini karşılamak zorundamı yükledim bi tane 3.8.0 mış 3.8.1 olması lazımmış ben aynı temanın 3.8.1 ini kendim mi yapacam :)

Resimdeki gibi biçim sürümünü göz ardı eti "evet" olarak işaretlersen biçim sürümleri birbiri ile uyumluluk sağlar.

mmv3pd.jpg

Geri