vBullettin 3.8.2 Kurulum Hatası Yardım Lütfen

KarabLood

New member
Reaction score
0
Ben bu işten anlamadığım için Anlayan arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkurler Selametle

Çok saol Yardımların için ama kardeş bu halen bu şekide diyor valla kafayı yedim

benim bd yi ben nasıl yapacam bilmiyom seninle benim cpanel aynı degil bende bu yok yada ben bulamadım

bu işte bi sorun var ama bulamadım

evet db yi oluşturmuşsun birde ordan username ve şifre oluşturup create usere tıklaman lazım daha sonra bu databaseye yetki vermek için altdaki add butonunu basıp all kutusunu işaretlen ve kaydetmen lazım yani ordaki bütün kutucuklar dolacak. db ni oluşturduktan sonra vbulletinin ftp sine attığın inducules klasörünün içindeki config.php.ini dosyasını bilgisayarına indir ve oluşturduğun db bilgilerini yaz daha sonra config.php.ini 'in sonundaki ini yi sil ve config.php olsun aynı yere yükle bu kadar.

Hala yapamıyorum diyorsan imzamdaki konuda iletişim bilgilerim var ordan ulaşabilirsin.

kardeş o resimlerde belli değilmi oluşturdum http://img30.imageshack.us/img30/5913/errorz.jpg

yine aynı hatayı veriyor config.php bir sorun var ama kurulan dosyadakinin aynısını yaptıgıma eminim
peki bir arkadaş şöyle dedi config.php ye yetki vermen lazım onu nasıl yapıyoruz eger öyle bişe var ise

Demekki Config.php ye db Bilgilerini Yanlış Girmişsin

Çok Saol Emeginize sağlık FaLCoN_TiGeR Sana zaten minnettarım Selametle

Geri