chamfer
O Şimdi Asker
selam sevgili dostlarım hackhell e gönül verenler
beni yeni arkadaşlar tanımaz ama eski arkdaşlarım çok iyi bilir. 15 aylık watani görevimi bitirip tekrar geri aranıza döndüm.. şuan için çok kopuk bi durumdayım bayağı büyüme ve gelişme olmuş konular çok çoğlamış...:biggrin
konumu duyurulara açıcaktım ama gece gece cebelleştiğim halde açamadım
yetki meselesi neyse... uzun bi süredir burda değildim gerek kendi hayatımdaki problemlerim gerek yanlış anlaşılmalar gerekse askerlik engel teşkil etti. askerden yeni döndüm sayılır 15 gün felan oldu. işlerimi yavaş yavaş yoluna koymaya başladım. bundan sonra paylaşımlarımla aranızda olmak tek dileğim.. tabi paylaşılcak bişi bulabilirsem; çünkü gördüğüm kadarıyla herşey mevcut....:vur
herkese iyi forumlar arkdaşlar...
( reac unutulanlar konunada yazmıştım ama konu bayağı bi yorum almış kaynar arada bide eski bi konuymuş hatırladığın ve hatırlattığın için teşekkürler...):clap
beni yeni arkadaşlar tanımaz ama eski arkdaşlarım çok iyi bilir. 15 aylık watani görevimi bitirip tekrar geri aranıza döndüm.. şuan için çok kopuk bi durumdayım bayağı büyüme ve gelişme olmuş konular çok çoğlamış...:biggrin
konumu duyurulara açıcaktım ama gece gece cebelleştiğim halde açamadım
herkese iyi forumlar arkdaşlar...
( reac unutulanlar konunada yazmıştım ama konu bayağı bi yorum almış kaynar arada bide eski bi konuymuş hatırladığın ve hatırlattığın için teşekkürler...):clap