ve..Gourcuff 4 yıllığına Bordeaux'da

by.erce

New member
Reaction score
0
45681_news.jpg

Yoann Gourcuff'ün Bordeaux'ya transfer macerası kısa sürdü. Genç yıldız, bu sezon Milan'dan gelip kiralık olarak forma giydiği Bordeaux'ya bonservisiyle birlikte transfer oldu.

Yoann Gourcuff Milan'dan Bordeaux'ya transfer oldu. İki gün sonra belki de şampiyonluk maçına çıkacak olan Bordeaux'da bu sezon kiralık olarak forma giyen ve müthiş bir performans gösteren 22 yaşındaki oyuncu, Fransız ekibiyle 4 yıllığına anlaştı.

Toplam 15 milyon avro

Anlaşma, Bordeaux'nun resmî internet sitesinden de duyurulurken, transferin bedeline ilişkin bilgi verilmedi. Ancak Gourcuff Bordeaux'ya kiralık olarak gelirken hazırlanan sözleşmede, sezon sonunda Fransız kulübünün bu futbolcuyu, arzu ederse 15 milyon avroya bonservisiyle birlikte transfer etmesine izin veren bir madde bulunuyordu. Bordeaux'nun Gourcuff için 1,4 milyon avro kira bedeli ödediği düşünüldüğünde, bu futbolcunun bonservisinin Milan'dan Bordeaux'ya geçmesi için Fransız kulübünün 13,6 milyon avro daha ödeme yapmış olması gerektiği ifade ediliyor.

Gourcuff'un ise ayda 400 bin avro maaş alacağı öğrenildi. Bu maaş, Fransa'da bugün bir futbolcunun alacağı en büyük aylık olacak.

"Tek nedeni para değil"

Transferine ilişkin olarak bir açıklamada bulunan Yoann Gourcuff ise, sportif kariyerini Bordeaux'da devam ettirecek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Milan döneminde de çok şeyler öğrendim. O kulübün oyuncuları ve yöneticilerine de, bana kattıkları yüksek nitelikler için teşekkür etmek isterim" diye konuştu.

Gourcuff, Bordeaux'ya geçmesinde, transferin tek başına finansal yanının etkili olmadığını, aynı zamanda Teknik Direktör Laurent Blanc ve takım arkadaşlarının kendisine yönelik güveninin ve kulübün yüksek hedeflerinin de kararında rol oynadığını vurguladı.

Goal

Gourcuff'un Bonservisini aLdı!!

Bordeaux, İtalyan ekibi AC Milan'dan kiraladığı genç yıldızı Yoann Gourcuff'un bonservisini aldı.

haber_ic_149850.jpg

Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) şampiyonluğa koşan Bordeaux, İtalyan ekibi AC Milan'dan kiraladığı genç yıldızı Yoann Gourcuff'un bonservisini aldı.

Bordeaux formasıyla bu sezon başarılı bir performans sergileyerek takımını şampiyonluğa koşturan ve Ligue 1'de bu sezon 'Yılın Futbolcusu Ödülü'ne layık görülen 22 yaşındaki Fransız oyuncu Yoann Gourcuff, Fransız ekibiyle sözleşme imzaladı. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Gourcuff, "Kariyerime Bordeuax'da devam edeceğim için çok mutluyum. Takımda kalmayı ben istedim" dedi.

Bordeaux'nun bu sezon kilit oyuncularından birisi olan Gourcuff için Fransız ekibinin AC Milan'a 15 milyon euro bonservis bedeli ödediği bildiriliyor.

Bordeaux'yla 4 yıllık sözleşmeye imza atan Gourcuff, genç yaşına rağmen Fransa Milli Takımı'nda da forma giyiyor ve tekniğiyle efsane futbolcu Zinedine Zidane'ın veliahdı olarak gösteriliyor.

İHA

15 Milyon euro bence o kadarlık bir oyuncu değil...

Dediğim gibi 7.5 beLki eder isim için aLınmış bi oyuncu zaten geLeceğin zidane ı :S

çok baLon bir oyuncu bırak 15'i 5 M € biLe vermem..
ismi kadar oynayamıyor.. nedense avrupa basını çok büyüttü onu..

Bordo'nun MaçLarını Yakından İzLeyenLer Değerini AnLar...

KaLiteLi Oyuncu... Bordo İyi İş Yaptı...

Gourcuff'mu İyi Oyuncu Değil Yuhh Artık Bişey Demiyorum..
Milan Ne Yaptığını Sanıyo Hiç Anlamadım Bu Oyuncu Satılırmı Halen Gençleri Satıyor 35'lik Adamlarla Oynuyor Bu Milandan Bi Cacık Olmaz..

Geri