ve karşınızda ''HH GüLLeri'' grubu.....açıklamanın zamanı gelmişti..

MiKeRiNoS

New member
Reaction score
0
arkadaşlar size bi gerçeği açıklamak istiyorum...

elmo / aktug / crazy / odyy / mike / lazish aynı evde kalıyoruz..grup kurduk ve barda sahneye çıkıyoruz..evt gerçeği sölemek gerekırse akşama kadar normal işlerde çalışıp geceleride sahneye çıkıyoruz.. taksimde uğrak bi mekan...
i128866_afi351.jpg

şimdi de grubumuzu takdim edeyim.. işteee karşınızda HH GÜLLERİ :

i128874_odyy.JPG

solo bağlama : odyy.. bağlamayı adeta konuşturuo.. bu yuzdende en çok kızı o tavlıyoo...çok delikanlı biridir..

i128880_mikeaktug.JPG

elektonık gitar: mike.. daha çok kızların hasta olduğu rock-punk şarkılarını çok ii yorumlar...hele bi solo çaldığında off ortalık yıkılır adeta...

dansöz: aktug... grubumuzun gülüdür..bizi şenlendiren ortama renk katan ve seyircileri heyecenlandıran harıka biridir..bizden kopamas...hatta geçende ibram tatlıses gel seni yanıma alam dedi onu bile elinin tersiyle itip ben senin bildiğin dansözlerden deilim dedi ve bize ''ben sizden kopamam'' dedi.
EdiT: arkadaşlar kusura bakmayın.. ayrı ayrı fotolar koyamadık.para yetişmedi...yeterince meşhur olup para kazanırsak fotolarımızı çeşit çeşit bulabılırsınız..

i128904_crazyboy.JPG

keman : crazy... çok ii kemancıdır kendisi..fakat biras hastaydı foto çekiminde o gün bara gelemedi..bisde onu evde meditasyon yaparken çektik..

i128907_Lazish.JPG

piyano : lazish..geleceğin bethoven ı diolar arkadaşımıza.fakat o gece aktugla arasında bi iki atışma oldu.. aktug oynamak istio sürekli ama lazishte piyanoyla nasıl oynak şey çalınır diye bu şekilde bi tartışmaya başladılar.. müşterilerde aktuga hak verince lazish küstü ve yanımızdan gitti..fotoyu da o an çekmişler..

i128898_elmo...JPG

solist: eLmoo... işte karşınızda m.jackson a rakip olabilecek kadar yetenekli biri..elmoooo...harika dans eder..şarkı sözlerini yazar besteler ve de söyler...kızlar etrafında pervane gibi dönerler...

arkadaşlar yakında kasetimiz çıkacak.. çok değişik bi tür; dinlemenizi şiddetle tavsiye ederiz..

saygılarımızla HH GüLLeRi...

Bu gruptan olsa olsa hh kaktüsleri olur..:)

Walla beni resmen HH ın gülü yapmıssın ama diğerlerinde assain haklı.
olum mahvettin len beni.kimliğimi ele verdin.
bundan sonra mezdekedekiler gibi siyah peçe takıpta çıkıcam sahneye :D

Acayip komik olmuş...Süper bi grup kurmuşsunuz...Hele Elmo ile Aktuğ'ya bayıldım...Odyy'nin de bıyıkları çok hoş...Diğerlerine diyecek söz yok hepsi çok güzel olmuş...Eline emeğine sağlık Mikerinos...
:) :) :)

güLLelr elinize sağlıq

Çok Hoş OLmuş :D

hehehehe eline saqlık süperdi....:):)

Puhaaa bu gurubu yakından görmek isterim doğrusu:D :D

edit:özellikle bu gurubu stadda maç başlamadan önce seyretmek isteriz dansözü çok beyendim taraftarımızda beyenecektir gelirlerse sevinirim:D:D

grup süper ya kısmetse yakından tanışmak isterim ben...hele crazy süper...arkadaşım meditasyon yaptığını neden sölemedin bana...kırıldım valla...:) :) odyyseus un bıyıklarına bayıldım...süper ya...:D :D
harika bi grup...eline sağlık mikerinos:D :D

mike yaktın olum beni.
3 kurus karizmamız wardı sayende - lere düştü.
misillememi yaptın lem.alçak :p

İntikamım acı olacak :Sopa
pawyon afişlerini yayınlıcam senin :D :D :D

hele şu işlerimi bi bitireyim...

Aktuğ' Alıntı:
mike yaktın olum beni.
3 kurus karizmamız wardı sayende - lere düştü.
buna misillememi yaptın lem.alçak :p

İntikamım acı olacak :Sopa
pawyon afişlerini yayınlıcam senin :D :D :D

olm benım konumun içine ne sokuon kendi konunu alala :Sopa

reklam yapma lem... ohh olsun intikam böle alınır işteee:D

olm baq ben bu hafta gidiom ne yapacaksan ben gitmeden yap.. arkamdan iş çevirme...ona göre...

MiKeRiNoS' Alıntı:
olm benım konumun içine ne sokuon kendi konunu alala :Sopa

reklam yapma lem... ohh olsun intikam böle alınır işteee:D

olm baq ben bu hafta gidiom ne yapacaksan ben gitmeden yap.. arkamdan iş çevirme...ona göre...

sen bi git hele neler yapacam sana :D

kulaklarını çınlatacam bol bol

çıplak görüntülerinimi yayınlasam acaba :eek:

:D :D

baqk bak bak.
tatlı su kunduzu toynaksız mike
yine iş başında he :)
olm bak calısmaktan hıç biseye
fırsatım olmadığını bilionuz
amaaaa bi bitirim su isleri
bittiniz o vakit
:):):)

nerde sahne alıyosunuz maximusla gelip izlemek isteriz:)

Sakın onlar hh-böcekleri olmasın
:D:D

Geri