Veeeee derbi geyikleri =D

black06

New member
Reaction score
0
mh64ub.jpg

Tarihinin en kötü günlerini geçiren Galatasaray çıkış maçı olarak gördüğü dev buluşmada Kazım ile öne geçti ancak bunu korumayı beceremedi. Semih ve Alex'in golleri sarı-lacivertli ekibe ligde üst üste 10. galibiyeti getirdi.

Bu galibiyetin ardından bir sosyal paylaşım sitesinde esprili yorumlar yapıldı.

* Galatasaray taraftarı rakı içmesin de ne yapsın, dert bir değil, bin.
* Hadi anladık, rakı şişesini atıyorsunuz. Yanında biraz peynir, biraz kavun yollayın bari.
* İçiyorsa sebebi var.
* UEFA şampiyonluğundan, desibel şampiyonluğuna!
* Statta 10 liraya sosisli satacağınıza ufak bir meze yapsaydınız... O rakı öyle sek içilince ters etki yapıyor.
* O değil stadda 2 büyük vardı gerçekten. Fenerbahçe ve yeni rakı.
* Geçen sene su, bu sene rakı, seneye de kavun atar bunlar.
* Mekanın da oynatmadığını gören Adnan Polat, Cem Yılmaz'a dava açar mı?
* 90+2 oynanırken desibel rekoru kıran GS seyircisinin değil FB seyircisinin sesi duyuluyordu: "kümede kal Galatasaray"
* SON HABER! Guiness'ten yeni açıklama, maçın 87. dakikasında ve sonunda Türkiye'de gülme sesi rekoru ölçülmüş.
* GS yönetimi 'aslan sütü' diye savunma yapıp, cezadan yırtabilir.
* Bence ARENA'yı Fenerbahçe'ye hediye edelim. Haklarıdır.
* Adnan Polat: 'Stat kameralarından bize gol atanları tespit ettik; Semih ve Alex...Bir daha bu stada alınmayacaklar!
* Bu Galatasaray, taraftarına daha çoook desibel rekoru kırdırır...
* Stada 3D gözlükle giden bir grup taraftar Digiturk'u protesto etmiş.
* Güle güle Galatasaray, Bank Asya'da başarılar.
* 3D: Derbi, Desibel, Dram
* Three D'ne, Three D'ne, Three D'ne bandım, bedava mı sandın, Arena'da kazandım.
* Vallahi rezalet, billahi rezalet. Nerde o eski ezeli rekabet.
* 3D: Dejavu, Dejavu, Dejavu... Yeter artık bir yere kadar.
* Fenerbahçe TT Arena'yı tescil etti. Güle güle kullanın.!
* Guniess yetkilileri 1 taşla 3 kuş vurdu. En yüksek tezahüratla 1 sezonda alınan en çok mağlubiyet, Arena'nın ilk derbisini kaybettiler ve Arena'daki ilk mağlubiyetlerini aldılar..
* Galatasaray'a 2-1'lik bir hediye verdik..
* Maçtan önce "1-0 yenilsek iyidir ya da maça çıkmayalım 3-0 hükmen bitsin" diyen taraftarların, maç sonunda "Noldu len 6-7 atıyodunuz?" şeklinde konuştuğu ilginç ebedi rezalet karşılaşması.
* 3'ten aşağı atarsak yenilmiş sayıyorum.
* Maçın apaçisi seçilse Kazım seçilirdi herhalde.
* 132 desibel ses rekoru kıran Galatasaraylılara Fenerbahçelilerden açıklama: Sizi bu kadar anca biz bağırtırız !
* Hanım Yeni Ev Almış Gittik Bi Güzel Döşedik
* 1 Stad Hayal edersin, Parayı Bulamassın,Tokiye Yaptırırsın, 4 maç yaparsın 5.de FENERBAHÇE koyar , Hevesin Kaçar :)

Len Deşme Adamların Yarasını

Bu tarz konuLarı geyik mizah böLümüne açaLım Lütfen,konu taşındı..

Önce konuyu nereye açacağını öğren sonra geyik yap :closedeyes:

* O değil stadda 2 büyük vardı gerçekten. Fenerbahçe ve yeni rakı.
* Geçen sene su, bu sene rakı, seneye de kavun atar bunlar.
* SON HABER! Guiness'ten yeni açıklama, maçın 87. dakikasında ve sonunda Türkiye'de gülme sesi rekoru ölçülmüş.
* 3D: Derbi, Desibel, Dram

bu dördü güzeLmiş :)

Önce konuyu nereye açacağını öğren sonra geyik yap :closedeyes:

Sanane derdi sanamı düştü .

Oğlum mesut adamların yarasını deşmeye gerek yok 11 yıldır yaptığımız şey zaten.

Alışmışlardır artık =)

Yine Şansınız Yaver Gitti olm Ne Ballı Takımsınız

Sanane derdi sanamı düştü .

Oğlum mesut adamların yarasını deşmeye gerek yok 11 yıldır yaptığımız şey zaten.

Alışmışlardır artık =)

GS yi yendiniz aldınız kupayı :laugh: şaka bi yana kupayı alırısınız siz bu sene demi kaç oldu 50-60 ? :laugh:

Kavga Etmeyin :Sopa Birbirinize Tokuştururum Bak Sizi :mad:

GS yi yendiniz aldınız kupayı :laugh: şaka bi yana kupayı alırısınız siz bu sene demi kaç oldu 50-60 ? :laugh:

BAs git lan başımdan.

Git çöplükteki takımınla eğlen.

20 mağlubiyet almış daha konuşuyo.

Millet bitarafıyla gülüyo adam daha neyin peşinde.

Kavga Etmeyin :Sopa Birbirinize Tokuştururum Bak Sizi :mad:

Kaşınıyo oğlum ben napıyım =)

Oğlum daha bizimkiler ikide bi kaydı düştü yere.

Dua etsinler ayakları kaydı daha beteride olabilirdi =)

Neyse senin seviyene inmiyeyim ben sen önce insanlarla konuşmasını öğren sonra bana birşeyler söyle ; )

Neyse senin seviyene inmiyeyim ben sen önce insanlarla konuşmasını öğren sonra bana birşeyler söyle ; )

O kadar çok yani seviyen =)

Her zamanki gibi konunun içine edecek biri çıkıyo mutlaka.

Bugün sana kısmetmiş.

Neyse =)

O kadar çok yani seviyen =)

Her zamanki gibi konunun içine edecek biri çıkıyo mutlaka.

Bugün sana kısmetmiş.

Neyse =)

Eyvallah senle aramızda ki seviye farkını bukadar çabuk anlaman beni şaşırttı tebrik ederim seni ve takımını kupayıda alırsanız gerçekten seviniriz zira en son aldığınız kupayı homosapiensler görmüş : )

Senin seviyen Fenerbahçe - Galatasaray maçındaki konuya kupayı sokacak kadar bi seviye =)

IQ meselesi tabi birşey diyemem her insanda yüksek çıkmıyo böyle arada düşük çıkabiliyo.

O yüzden senin seviyen söylediğin gibi böyle yüksekse seninki yüksek kalsın benimki düşük kalsın bırak =)

Yeter beni güldürdüğün git artık :D

Tarafsız Olarak Konuya Giriyorum
Angel Sıvadın Resmen :)

Geyik mizah bölümü burası ben fenerbahçenin iyiliğini düşünüyorum hani tarih yazdık felan filan diyorsunuz ya kupayıda alın gerçekten tarih yazarsınız işte fenamı sen de beni güldürdün sağolasın bu arada sana bir tavsiye birisiyle konuşurken hadi git git lan başımdan gibi şeyler söylemek seni yüceltmez aksine düşürür benden duy sonra eşinden dostundna duyarsan üzülürsün sevgili arkdaşım ayrıca daha fazla cevap vermiyeceğim sana hyperion hakketten biraz sıvadım kurtarmaya çalışıyorum kendimi : )))

Ortak eLine sağLık ama ANGEL sen niye gerginLik çıkarıon bakiym :)

Tarafsız Olarak Konuya Giriyorum
Angel Sıvadın Resmen :)

Kanka msne gel bişe dicem sana =D

Diğer arkadaş son yazışım:

Melekmisin şeytanmısın bilmemde uyarıların için saol.

Ama yetkili arkadaş gerekeni yapıp taşımış.

Senin oraya gidip nereye açılacağını öğren öyle aç demene gerek yok.

Karşındakini uyaracaksan düzgünce uyarırsın.

Yoksa bu düştüğün duruma her yerde düşersin.

Ben kime nasıl cevap vereceğimi biliyorum o yüzden sağol.

Sen birşey yapmışsınki bende öyle konuşmuşum başkasına niye yazmıyorumda sana yazıyorum bi düşün istersen ?

Ve halada kupadan bahsetmeye devam ediyosun :w00t: :wink:

Geri