Ver serveti,al Ronnie'yi

Fieber

Game Over
Reaction score
0
Yarına SeLam Çakıpta Dünüme Döndüm..Ve Ben Nefes a
La Liga devi Barcelona'nın başkanı Joan Laporta, bu sezon en çok tartışılan isimlerin başında gelen ve kulüpten ayrılması gündemde olan Ronaldinho hakkında konuştu! Laporta, Brezilyalı yıldız için istedikleri transfer ücretini de açıkladı!

291245334816ee3d5e313.jpg

Barcelona Başkanı Joan Laporta Brezilyalı yıldız Ronaldinho'yu 40 milyon euro'nun altında bir rakama vermeyeceklerini açıkladı.

Barcelona, 2 kez Dünya'da yılın futbolcusu seçilen yıldızları için bir çok defa teklif almış fakat Serie A'nın köklü takımlarından Milan, Ronnie yarışında bir adım öne geçmişti.

Milan, Ronaldinho ile anlaştıklarını fakat yıldız oyuncunun San Siro'ya gelişinin Barcelona'nın isteyeceği ücrete bağlı olduğunu açıklamıştı.

Ronnie'nin Camp Nou'da kalabileceğini belirten Laporta, "Sadece şunu söylüyorum, Ronaldinho, 40 milyon eurodan daha fazla eder. Asla problem yaratmadı ve eminim ki eski haline geri dönecektir" diye konuştu.

''İhtiyacı olan tek şey, motivasyon'' diyen Laporta, yıldız oyuncunun kulüpten ayrılmasının önceden alınmış bir karar olmadığını, aradığını Barcelona'da da bulabileceğini, sözleşmesinin 2010 yılında dolacağını ifade etti.

Laporta, Fransız forvet Thierry Henry'e ilişkin de ''Arsenal'deki formunu bulacağına ve takıma kupayı kazandıracağına inanıyorum, zira İngiliz takımlarını diğer arkadaşlarından daha iyi tanıyor'' dedi.
ajansspor​

Geri