villa projesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eline sağlık dostum güzel bir çalışma yapmışın ama bana antre çok buyuk geldı 3m ye 7 m gibi orayı bıraz daha daraltırsan daha ıyı olur :=) bir laç eskizlik daha iş var gibi :=) tekrar elıne sağlık böyle projelerını paylaşırsan güzel olur senıde aramızda paylaşımlarınla görmek isterizm

değerlendirmen için tşk ederim.elimden geldiği kadar hem kendim hemde sizler için güzel şeyler yapmaya çalışacağım...

Aramıza hoş geldin. Gakko42 proje paylaşımın için teşekkürler.
Sağ üst balkona herhangi bir çıkışın olmadığını farketmişindir. Sanırım mutfaktan o balkona bi çıkış vermen gerek.
Güzel bir çalışma kolay gelsin...

Liman' Alıntı:
Aramıza hoş geldin. Gakko42 proje paylaşımın için teşekkürler.
Sağ üst balkona herhangi bir çıkışın olmadığını farketmişindir. Sanırım mutfaktan o balkona bi çıkış vermen gerek.
Güzel bir çalışma kolay gelsin...

Bak buda Liman'ın tecrübelerinden piyasada çalışmanın faydaları :goz: neyse sen paylaş projelerını belkı bizimde işimize yarayanlar olur :)

daha cok kendini gelistirmen gerek diger mesajdada sana yazmistim olculer cok liberal butur calisma amatorce devam ama bir sitile ulasman gerek butur calismada galiba yapit gormediginden super villa diye tabir etmissin biraz arastirmaci olman lazim
bir proje olustururken nelere dikkat etmen gerek bunlara bakman gerek aldim sazi elime leylim ley tabiri ile proje olusmaz.
2.arazi ortamina gore ve kullanim maksat ve aile yapisina gore proje ortami degisir butur paylasimdan bir professioanl mimar ve insaat muhendisi asla yararlanmaz fikir ihtiyaci duyarsan ki arkadaslar zaten gerekli cevabi yazmis bundan otesi olmaz
bundan sonraki calismalarinda biraz daha dikkatli ve dahaca professionel calisma denemelisin
iyi calismalar

yorumlarınız için tşk ediyorum
elimden geldiği kadar yorumlarınızı da dikkate alarak çalışmalarımı devam ettiyorum
yakında archicad projeleri ile sizlerle olacağım inşallah...

Link ölmüş arkadaşım.
Yenilersen sevinirim.
Teşekkürler.

link ölü yenileme şansın var mıdır? gakko kardeş bu arada foruma kimse uğramıyor galiba yazdığım yazılar havada kalıyor diğer konularda da cevap yoqq forumu yeniden hareketlendirsek paylaşımları artırsak çok iyi olur bende elimden geldiğince paylaşırım bende e-kitap bayağı bir arşiv oldu bunlara ayrı bir konu açıp paylaşabilirz fakat çok bilmiyorum bu işleri biraz yardımcı olursanız iyi olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri