Villarreal'den Rekor Skor 27-0

pl@yer

New member
Reaction score
0

Villareal teknik direktörü Ernasto Valverde'nin öğrencileri, Navada'yla oynadıkları hazırlık maçını 27-0 kazanırken 15 gol 3 futbolcudan geldi.

Ernasto Valverde'nin öğrencileri, Navada'yla oynadıkları hazırlık maçını 27-0 kazanarak, yeni sezona iyi hazırlandıklarının sinyallerini verdiler.

Valverde, her iki yarıda da farklı 11'leri sahaya sürmesine rağmen, takımın performansında bir değişiklik olmadı ve inanılmaz bir skor ortaya çıktı.

Yeni transferlerden Jonathan Pereira'nın 7 golle yıldızlaştığı maçta, Joseba Llorente ve Ruben Marcos dörder golde kaldılar.

Eski Espanyol hocası Valverde, hangi taktikle daha etkili olduğunu görebilmek adına, ilk yarıda 4-2-3-1, ikinci yarıda ise 4-4-2 dizilişini denedi.

Geçtiğimiz sezonu beşinci sırada tamamlayan Villarreal, önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek.

goal

Ben bi ara Dünya Kupası Okyanusya elemelerinde görmüştüm. Avustralya Tonga'yı 32-0 yenmişti. Ama bunlar abartmışlar. Acır biraz insan dediğin.

Galatasaray'da bir hazırlık maçında böyle bir sonuç almıştı. 17 gol mü 23 gol mü ne öyle bir şey atmıştı. Sabri o sene hazırlık maçlarında parlamıştı. Sene 2005 falan.

böyle bir takımın karşısında durmak zor

Galatasaray'da bir hazırlık maçında böyle bir sonuç almıştı. 17 gol mü 23 gol mü ne öyle bir şey atmıştı. Sabri o sene hazırlık maçlarında parlamıştı. Sene 2005 falan.

Evet evet çok iyi hatırlıyorum sene 2005 ti,skor 16-0 dı ;)

Maçı Heralde Pes'te Oynamışlardır Zaman Yetmezki O Kadar Golü Atmaya :D

Geri