virüs yedik hayırlı olsun

Reaction score
0
googlaa.com internet başlangıç sayfam buldu düzeltemiyorum ne yapmayalım bilen varmı yada bunun zararı var mı?

trojan olabilir forumda antitrojan elite var aratırsan...
İşine yarar umarım...

başlat çalıştır regedit ctrl + f yapıp o site adresini arat karşına çıkan dosyayı editle hangi siteyi açmasını istiyorsan onu yaz bukadar basit

İnternet Explorer giriş sayfası kilitlendiği için sistem geri yükleme veya format atan arkadaşlarımız vardır belki aramızda.
Ya da sorunu çözmek için bazı programlar kullananlar...

Ama bunlara hiç gerek kalmadan kilidi kaldırmanın, yine İnternet Özellikleri nden Giriş Sayfasını deiğiştirmenin Yolu var.Sadece Regedit (Kayıt Degteri) te ufak bi ayar değişikliği yaparak.Evet Şunları yaparak ;

Başlat > Çalıştır > Regedit

HKEY_CURRENT_USER > Software > Policies > Microsoft > Internet Explorer > Control Panel

Anahtarındaki HomePage değerine tıklayarak 0 olan değerini 1 olarak değiştirin...

Şimdi de IE a sağ tıkladığınızda giriş sayfasındakş kilidin kalktığını göreceksiniz...

Kolay Gelsin...

(alıntıdır)

herkese cok teşekkür ederim sorunumu hallettim peki bu şuan komple gittimi pc den yoksa benim gene bunu program kullanıp mı yok etmem lazım

bu bir virüs değil aslında bısı yok merak etme sadece bı trojan senın explorer baslangıc sayfası anahtarını kapamıs saglam bı antıvırusun olsa yeter bide tavsiyem combofix aracını calıstır sordugu sorulara evet de gec sılınen vırsulerı nereye atııgını gosterır sana combo fixten sonra saglam bı antıvrus kulan bole bısı bırdaha olmaz kolay gelsın :):):))
COMBOFIX DOWNLOAD
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=combofix&lid=7011

Geri