visi0n neden mod olmadı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qweqqq

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar visi0n arkadaşımızın donanım bölümüne mod adaylığı başvurusunu biliyorsunuz bölüme yaptığı katkılar ve konusundaki (+) görüşler ortadayken nasıl olurda yönetim bunu kabul etmez visi0n hepimizin sevdiği değerli bir arkadaşımızdır..

Başvurusunun neden kabul edilmediğinin sebebinin ayrıntılı bir şekilde saygıdeğer admin ve süper moderatör arkadaşlarda istiyorum..

:vur

PM atabilirdin die düşünüyorum

ama merek etmedim değil .. hakeden bi arkadaştı..

" forumda yetki vermeden önce , beş smod bir araya geLip kişi hakkında konuşup , öyLe karar veriyorLar " diye biLiyorum,
visi0n'u uygun görmemişLer.
bende visi0n'un oLmasını istiyodum , hatta benim başvuru konumu açmamdaki büyük etmenLerden biride o :)
fakat tabiki kararı yöneticiLer verir ..

Mod olacağına dair bir sözleşme mi var dı?

Üyelerin değerlendirmesinden geçtikten sonra adminlerin ve s.modların gözlerinde belli kriterlerden

geçmeside lazım demekki eksikleri war biraz daha zamana ihtiyacı war Solariz zaten şu anlık red

edildi demiş demekki ilerde olabilir.

Bende olmasını isterdim iyi bi arkadaş inşllah ilerde olur.

öncelikle ewet bunu pm atıp öğrenmek isteseniz daha hoş olurdu, bu şekilde biraz hesap soruyomuş gibi duruyo =)

gelelim neden mod olamadığına ; öncelikle burda oylananların dışında biz smodlar we adminlerle birlikte 2. bir oylama daha yapıyoruz ..

bizim oylamamızda; vision adaylık konusunu bi türlü karar weremeyip bi kapattırıp bi açtırdığı we adaylık konusu olduğu halde siteyi terketmek isteyip tekrar kalmaya karar wermesi gibi tuhaf dawranışlar sergilediği için üst yönetim olarak şu anda yöneticilik wasıfları taşımadığına karar werildi ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri