vista yı cd ye çekmek?

asiw

New member
Reaction score
0
arkadaşlar pc emde dvd-r yok ve bu yüzden indirdigim vista ultimate yi dvd ye çekip kuramıyorum.
benim sorum bunu cd ye göre parçalara bölme veya benzeri bir işlemle cd ye nasıl çekerim.

Şimdiden teşekürler.

Dvd Okuyabİlİyorsa Bİlgİsayarin Ver İkİ Mİlyon Al Bİ Vİsta Dvd Sİ. Olsun Bİtsİn.

arkadaşlar pc emde dvd-r yok ve bu yüzden indirdigim vista ultimate yi dvd ye çekip kuramıyorum.
benim sorum bunu cd ye göre parçalara bölme veya benzeri bir işlemle cd ye nasıl çekerim.

Şimdiden teşekürler.

ram 2 gb deyilse sakın kurma 15 dk içinde xp ye dönersin 1 gb sa home premium kur 1gb tın altındaysa xp ye talim edersin

ayrıca al bi vista home premium cd ci den 3 lirayla 5 lira arası tak kur uğraşma
activision da kolay

cahil cahil konuşmayalım kardeş yaaa

ram 2 gb deyilse sakın kurma 15 dk içinde xp ye dönersin 1 gb sa home premium kur 1gb tın altındaysa xp ye talim edersin

ayrıca al bi vista home premium cd ci den 3 lirayla 5 lira arası tak kur uğraşma
activision da kolay

vista 512 de bile çalışıyor elli kere açıkladım servis ve kayıt defteri ayarlarıyla nasıl hızlandığını gereksiz yerlerin kapatılarak.... ben cd ye çekilmiş halini verdim programlar bölümünde oradan al eğer beğenmezsen senin için 3 cd yaparım o tek cd bazı özellikleri indirdim onda inmemiş ham sürümünü yaparım am ao 3 veya 4 cd olur buda indir indir bitmez :)

abi ya şu vistayı hızlandırmayı bidaha resimle anlata bilirmisiniz

Vlite programıyla bu işi kolayca halledersin sitesinden indir ve iso oluşturma aşamasında dvd yerine cd tercih et gerisi kolay bu programla istersen tek cd lik vista bile yapabilirsin.

Geri