Vista 'yı En Hızlı Kuran Adam

peace_346

New member
Reaction score
0
Windows Vista'yı satın alan Anthony, kurulum işlemini rekor bir zamanda bitirmeyi başardı. Bu ilginç videoda sizi büyük bir sürpriz bekliyor. İzleyin.

Windows Vista'yı satın alan Anthony, kurulumu 12 saatten fazla süren yükleme denemelerinden sonra, indirdiği sayısız sürücülerin çalışmaması ve bir çok donanımın çakışması karşısında pes etmedi ve sonunda Vista'yı yüklemek için başka bir yol buldu. Farklı bir makina kullanarak Windows Vista'yı kurmayı deneyen Anthony, 2 dakika gibi rekor bir sürede Windows Vista'nın kurulumunu gerçekleştirmeyi başardı. Videoyu izleyin.

manyak herif ne yapmış böyle :D

Adam microsoftu protesto etmiş, bizim mal halkımızda yorumlarla küfür etmiş adama..

ilk okuduğumda şaşırdım sonrası süper ötesi parası bol heralde gitti orjinal cd yaşasın korsan der artık

Muhahaha biz korsanına bile kıyamıyoruz başına bir iş gelir diye:D

amca ne yaptın sen bana werseydin keşke o cd yi yyuh be paramı basıosun sen

konu wideolara taşındı ..........

Adam Isı bılıor bızım gıbı :D ugrasmıor 2 dk ya ben 11 saat fılan ugrastım

cok ilginç geröekten helal olsun adama. orjinal cd yi yok etti .

Gerçekten helal olsun bu Microsoft ancak bu kadar kadar protesto edilebilir param olsa ben de aynısını yaparım ki yaparkende büyük zevk alacağıma eminim:)

adam resmen sövmüş microsoft'u ya orjinal cd ye napmış herif tam manyak :D

helal olsun protesto çok yerinde

para var huzur var prensibi.
adama böyle işler yaptırır..
bizde solariz kardeşin yüklediği vistayı indirdik .tabi biraz yıprandık.yeri gelmişken solarize bir teşekkkürde burdan ...

Bir an gözümün önüne eski anılarım geldi. İşletim sistemi kurarken (kopya), çizin cdlerden yükleme yaparken hata verenlere bunde benzer muameleyi yapardım ama bu amcam kadar sakin bir şekilde değil. Ama harbiden helal olsun adama.

Geri