Vista'cılara Win 7 şoku!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
20091027074911_win7.jpg

Vista kullananlara kötü Win 7 sürprizi.

Vista'sını Windows 7'ye yükseltenlere kötü sürpriz: İşte tüm yaşananlar ve ciddi bir sorun.

Microsoft'un eski işletim sistemlerini Windows 7'ye yükseltme seçeneği pek çok kullanıcı tarafından çok beğenildi. Ama konu teoriden pratiğe döndüğünden beri bazı kullanıcıların bitmek bilmeyen şikayetleri Micorosft'u zor durumda bırakıyor. Son zamanlarda en çok duyulan şikayet ise Windows 7'nin sürekli olarak kendisini yeniden başlatıyor olması.

Bu kullanıcıların yaşadıkları sorun ise Vista'dan Windows 7'ye yükseltmenin bir türlü sağlıklı bir şekilde gerçekleşememesi. Kullanıcılar aslında sorunsuz bir yükseltme yaşadıklarını fakat son anda işlemde bir hata mesajı ile karşılaştıklarını ve bilgisayarın kendisini yeniden başlattığını söylüyor. Bilgisayar yeniden başladıktan sonra ise aynı şey tekrarlanıyor ve bilgisayar sonu gelmez bir yeniden başlatma zincirine giriyor.

Şu ana kadar bu konuda kalıcı bir çözüm ortaya çıkmadı. Fakat bilgisayarlarını Vista'dan Windows 7'ye yükselten kullanıcıların neredeyse üçte ikisinde bu sorunun var olması, problemi oldukça önemli hale getiriyor.

Kaynak

Windows 7 sp2 çıkana kadar vistada kalmak yada sp1 en mantıklısı...
Daha çıkmadan yamaları çıktı w7 nin vista gibi oldu buda.Bence xp de ve vista da olduğu gibi w7 de sp2 tam yerine oturacak.Demedi demeyin...

ya bende korktum şimde gecen gece aniden açıldı pc biarada kendi kendine komut vermediğim halde uykuya aldı ama onun dışında bir sorunum yok bide ben geçiş yapmadım direk format atıım laptop a aslında geçiş hakkım vardı ama home dan ancak home a geçebiliyodum oda beni kesmedi ultimate ye geçiş yaptık :D

ben de yukselteyım dıyodum ama vaz gectım saolasın ızocam...!

Ben de yükselteyim diye düşünüyordum, iyiki beklemişim.
Emeğine sağlık

ben nasıl yükleme yapıcağımı anlamadım hala bende vista var bi yardım ?????????????

bence tavsiye etmem 7yi yükledim hiç sevmedim vista hom piremum yeniden yükledim aldıgım yazılımı satttım başkasını30 milyon eksigine sakın almayın mem nun kalmayacaksınız

abartmayın arkadaşlar ben win7 64bit home premium kullanıyorum şirket bilgisayarında herhangi en ufak bi sorun almadım milleti soğutmayın bari canavar gibi yapmışlar yükseltme yapacak arkadaşlar cihazı aldıkları firmayı arasınlar onlar kargo ile win7 dvd gonderiyor

Geri