Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya aslında bende kullanamadım o kendiliğinden kurdu bilgisayara vistayı yüklediğimde adsl im açıktı ve sorunsuzca yükledim şu anda ağ bağlantım var ve çok süraetli kullanıyorum
bilgisayar birbirlerine modem, switch, hub, ethernet bunlardan herhangi birisi bagli ise ve makinalardan birine modem'in ip blogundan bir ip verilmis ise diger makinalari da dhcp'den static ip'ye cekip el ile yapilandirirsaniz (ortamda dc yoksa tabi) diger makinalar ile sorunsuz bir sekilde haberlesebilirsiniz. :victory
walla 2 gundur ugrasıyorum ama hala olmadı, xpden bu bil gozukuyo ama dosya icerigine bile girilmiyo, msnden atıyorum yine sanki netten atıyomus gibi yavas yavas gönderiyo.. deli olcam ya... becerebilen biri bişiler yazsın....
arkadaşlar internet explorer a 192.168.1.1den modemin ayarlarına giriyoruz(benim modem Zyxel ,airties 192.168.2.1 ama onda böyle bir şey oluyor mu bilmiyorum)giriş şifresi 1234 dür eğer değiştirmediyseniz griş yaptıktan sonra aşağıdaki resimleri bakın ağ paylaşıma açılıyor TEŞEKKÜRÜ UNUTMAYALIM...
arkadaşlar bnm dandirikten bi okulum var buraya 15 tane vista + pardus2007 işletim sistemleriyüklü bilgisayar göndermiş MEB Allah razı olsun hade dedik biz xp den anlıoz bide vista ya pardus a bakak.
2 eleman atladık hocam biz görevli olak diye demez olaydık dedik önce sonra ei dedik sonra gene vaz geçtik
neden bi sor neden
hep bu ağ yüzünden biraz daha bilgili birisi makale gibi şöle resimlerle kaynaklarla dip notlar ile açıklarsa çok sevinicem şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyordum.wista home premium kullanıyorum.bilgisayarımda kullanıcı şifresi olduğu için kullanıcı adı ve şifre yazıyordu ağdan bağlanmaya çalıştığımda.sonrada şifreyi kaldırdım.paylaşımyapabilmekiçin ilk başta resimdede gösterildiği gibi önce dosya paylaşımını aktifhale getirmemiz gerekiyor.sonra bi dosya paylaşımı yapılması lazım.aynı ağ grubunda olduğunada dikkat etmek gerekiyor.gene ağ paylaşımını açtığımız yerde ortak dosya paylaşımı ve dosya paylaşımseçeneklerininde açık olmasına dikkat etmek gerekiyor.bu 3 seçeneği açtıktan sonra ve bilgisayar kullanıcı şifreniz de yok ise rahatça ağ bağlantılarından birbirinizi görüp dosya paylaşabilirsiniz.bu arada ayrıca antivirüs programlarıda ağbağlantılarını engelleyebiliyor.başka makinada kayspersky antivirüs pro.varken benim ona erişmemi engelliyordu.bunada dikkat edilmeli.