Viyana'da Türk kadınına heykelli hakaret

ÖzIemiM

New member
Reaction score
0
єitheя appeaя aร you aяe, oя be aร you appeaя™
Avusturya'nın başkenti Viyana Karlsplatz semtinde bulunan Üniversite’nin bahçesinde sergilenen çıplak Müslüman kadın heykeli büyük tepki topluyor. Heykel traş Olaf Metzel imzalı bu heykele Menzel, "Turkish Delight" (Türk Lokumu) adını verdi. Baş örtülü bir Türk Müslüman kadını tasvir eden heykelde kadın başörtülü fakat diğer uzuvları çıplak olarak tasvir edilmiş.

Avusturya'da yaşayan Türk sivil toplum örgütleri heykele karşı basın aracılığıyla verdiği tepki gün geçtikçe artıyor.

Heykeltıraş Olaf Metzel ise yaptığı heykelde Doğu ve Batı arasındaki ilişkilerde tutarsızlığı sorgulamak istediğini belirtiyor.

Heykeli yayınlamıyorum merak eden kaynaktan bakabilir.

>>>>>KAYNAK<<<<<​

Not: Adi Şerrefsizler

inanamıyorum cok şahane ,müthiş ,sıradışı ve güzel bir heykel olmuş tam bir sanat harikası , bu heykelden bir tanede taksimde yapılırsa türkiyenin sanatsal ve sosyolojik aynı zamnada pisikolojik geleceği için cok doğru olacağını duşunmekteyim

Ana buda mı Türbanlı ?

Başbakan Bu heykelede Sahip çıkar mı ? Sırf Türbanı var diye ?

Neyse...

Heykel iğrenç ötesi.. Art niyet ötesinde... Galeyana gelmeden normal yollar izlenerek heykel kaldırılmalı... Eğer kaldırmazlarsa Bizde Taksimin göbeğine 4 erkekle aynı anda ilişkiye girenve 3tane babası belli olmayan cocuklu VİYANALI bayanı tasfir edelim. Bakalım Hoşlanacaklar mı ;)

Bu Avusturya son birkaç seneden beri baya azıttı ya

Ana buda mı Türbanlı ?

Galeyana gelmeden normal yollar izlenerek heykel kaldırılmalı

zaten bu şerefsizlerin istedikleri bu bir ikincisi de bu olayın sakin bir şekilde çözüleceğini pek sanmam illa Avusturya da bi yürüyüş falan olacak veya müslümanın biri çıkıp bi taşkınlık yapacak bu heykelden ötürü ondan sonra kaldırıcaklar

Allah aşına biraz beyin varsa sende bu heykeli yapmandaki amaç ne? biliyorum haçlı zihniyeti.. kılıçla tüfekle tankla topla yapamayacağını anladında bununla mı yapmayı düşündün? tüüüü rezil. Tanrınız sizi ıslah etsin ki varsa :):)

türkiş dılayt demiş it sen türkişi dılaytın ne olduğunu biliyon mu? kızlarınızı gönderin onlar size sona anlatır türkiş dılaytı

kufur etsen bi dert etmesen bi dert...

Geri