Vray 1.5 sp2 2009 x64-x86

SalıhTAR

New member
Reaction score
0
1zvbm9g.jpg

3Dsmax2009 x64 x32 için vray sp2 crackleri içinde mevcuttur.

http://rapidshare.com/files/163879156/vr15sp2009.x64.x32.rar

Not:X64 crack ini sadece dll dosyasını patch leyerek yapmayınız.Klasörün içinde bulunan 3 tane dosyayı readme dosyasının içinde anlatıldığı şekilde yer değiştiriniz.Sonra patch ile birlikte .dll dosyasını bularak patch leyiniz.Crack sonrası oluşan material editor tıkanmasını vray in yavaş çalışma problemi bu şekilde yaşanmamak ta dır.

hocam öncelikle teşekkür ederim. programı indirdim 32 bit için olan vrayi kurdum fakat sorun çıktı daha sonra elimdeki başka bir kurulumu denedim ve sizin linkinizdeki dosyaları kullanarak crack ettim gerçekten render çok hızlandı ve material editor tıkanmasıda kalktı fakat hala render aldığımda vray logolarını görüyorum nasıl çözerim ben bu işi yardımcı olabilirmisin?

birde renderscene menüsünde vray demo 1,5 sp2 yazıyor acaba crack yapamadımmı yoksa öyle mi yazması gerekiyor.

hocam öncelikle teşekkür ederim. programı indirdim 32 bit için olan vrayi kurdum fakat sorun çıktı daha sonra elimdeki başka bir kurulumu denedim ve sizin linkinizdeki dosyaları kullanarak crack ettim gerçekten render çok hızlandı ve material editor tıkanmasıda kalktı fakat hala render aldığımda vray logolarını görüyorum nasıl çözerim ben bu işi yardımcı olabilirmisin?

birde renderscene menüsünde vray demo 1,5 sp2 yazıyor acaba crack yapamadımmı yoksa öyle mi yazması gerekiyor.

Öncelikle demo yazısından bahsedeyim,o yazının yazıyor olması gayet normal çünkü orjinal vray demosu nu cracliyorsunuz...Hemen hemen bütün vray kullannanlar bu domu yazısını görüyor bu sizi aldatmasın.
Vray logosu ile söylediğiniz olay kendi kurulumunuz olan dosya dan kaynaklanayor olabilir,tekrar yüklemenizi tavsiye ederim.Çünkü bu logo olayını ilk defa sizden duyuyorum.Belki burda birisi bununla karşılaşmış tır,cevap verebilir.

Ama benm upload yaptığım bir vray dosyası daha var istersen onuda bir dene.Sadece 32 bitlik versiyonu içeren: http://rapidshare.com/files/159169861/2009_Vray.rar eminim bunda sorun yaşamayacaksındır.

hocam benim bu vray sp2 x 86 dan çektiğimi bir ben birde allah bilir en sonunda beni kurtardın çok teşekkür ederim.

emeğinize sağlık.Rar dosyasının şifresi nedir acaba?

hocam yolladığınızı indirdim ancak crack te zorlanıyorum. read me deki anlatılana göre dll. uzantılı tek dosya var. Öbürü dlr uzantılı. Aynı dosyayı iki ayrı yere mi kopyalıyıcam? Yoksa dlr ı mı kopyalıyıcam? Hemen cevap alırsam çok sevinicem

emeğinize sağlık.Rar dosyasının şifresi nedir acaba?

Rar şifrasi yok hiç bir partda .Öyle upload etmedim ki ben :)

hocam yolladığınızı indirdim ancak crack te zorlanıyorum. read me deki anlatılana göre dll. uzantılı tek dosya var. Öbürü dlr uzantılı. Aynı dosyayı iki ayrı yere mi kopyalıyıcam? Yoksa dlr ı mı kopyalıyıcam? Hemen cevap alırsam çok sevinicem

Çok geç kalmışım buraya yazmak,özürdilerim bi müddet netten uzak kalma durumum oldu.umarım çözmüşsün dür.çözemediysen bana mesaj at

vray yazıları

Meraba; aynı dert bende de var. render üzerinde şu vray yazıları ve sol üstte logosu çıkıyor. Siz çözebildinizmi acaba??? neden kaynaklanıyor. bende ilk kuruşumda problemli olmuştu. sonra birdaha kurdum oldu fakat şu vray yazılarından kurtulamadım hala :crying:

Geri