Vurguncular...Vurguncularr...Sinemalarda

cums

New member
Reaction score
0
Türk Telekom, Arap'ın.

Telsim İngiliz'in.

Kuşadası Limanı İsrailli'nin.

İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. .

Araç muayene işi Alman'ın.

Başak Sigorta Fransız'ın.

Adabank Kuveytli'nin.

İETT Garajı Dubaili'nin.

Avea Lübnanlı'nın.

Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık.. Ermeni...)

Rakı , Amerikalı'nın.

Finansbank Yunanlı'nın...

Oyakbank Hollandalı'nın.

Denizbank Belçikalı'nın.

Türkiye Finans Kuveytli'nin.

TEB Fransız'ın.

Cbank İsrailli'nin.

MNG Bank Lübnanlı'nın.

Alternatif Bank Yunanlı'nın.

Dışbank Hollandalı'nın.

Şekerbank Kazak'ın.

Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.

Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.

Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.

Enerjisa'nın yarısı Avusturyalı'nı n.

Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.

Eczacıbaşı İlaç, Çek'in.

İzocam, Fransız'ın.

TGRT(Fox) Amerikalı'nın.

Demirdöküm Alman'ın.

Döktaş Fransız'ın.

Süper FM Kanadalı'nın.

Hepsi TÜRKtü.
Sadece 4.5 yıl önce.

Yakında kçmızdaki donuda özelleştrdik deyip yaprakla sararlar belki ozaman koyunu oynamyı bırakıp insan rolü yaparızz....:sigara:

39047095131_ceac89f71198772266_m.jpg

tepem attı gene gece gece :mad:

unkıtan zeka dahisi ne diyordu.biz ne kadar kominist bir ülkeymişiz kii sata sata bitiremedik.
sata sata ülkemizi dışa bağımlı hale getirdiler sermayenin maymunu oldu ülkemiz.
devletimiz ekonomik gücünü son hızla yitirmektedir.devletimizi bu durumlara düşürenler karanlık taasupların müritleridir ...
hikmetyar ın dizinin dibinde oturanların şerefleri bence tartışmaya açıktır..
hikmetyarın dizinin dibinde yetişenlerin ne olduğu ne olmadığı tartışılmalıdır

Mesajını düzeLt kimsenin zekasını eLeştirme
Sonra birşey deniLince iftiraaaaa diye bağırıyorsunuz..

ayrıca defaLarca da veriLen bir konu..

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=365180&highlight=Ku%FEadas%FD+Liman%FD+%DDsrailli%27nin

sanamı soracaktık eleştirmek için....ayrıca iftira attığın mesajı mod lar silmiş..
içinde kalmasın tekrar ediyorum ben 61general değilim ayrıca klon da değilim.
ama seni klonlaya bilirim...

malesef pm den sana ulaşamadım gelen kutusunuda açamıyorum yetkim yokmuş daha..
şuraya msn ni yazda tanışalım senle

bakalım ne kadar muhterem birisin

Müslüman adam çalmaz,faiz almaz kar payı alır :) bankalarına giderseniz görürsünüz hhman: çalmaz hak eder trilyonları diğer başbakanlarda aynı maaşları alırken acaba nerde yediler kalan trilyoncukları :D

Sata Sata yer ßırakmadıLar Eski miLLi görü$çüLer $imdinin ßatıcısı kapitaListi...
Avrupa ßirLiği sizi aLacaz diye ßize dayattığı kriterLer asLında Sevr hükümLerinden farkı yok

Bende bir örnek vermek istiyorum. İsteyenler araştırabilir .Bursada yaşıyorum ilçemize yaklaışk bir yıl önce kipa denen mağaza zinciri açıldı.Arsa normalde osmangazi belediyesine aitti. İhaleyle o araziyi 13 milyon dolara sattı.Ve satılmadan önce imara açık değildi.ardından 1 ay sonra ne olduysa belediye hızlı bir kararla buraya imar izni verdi ve o insan bu arsayı bir yabancı şirkete son günlerde moda alan ve isimlerin sonuna park konularak satılan site yapan bir firmaya bir şirkete tam 270 milyon dolara sattı.Ve bu aradaki fark acaba hangi cemaat liderine mürit toplamak için gitti tahmin edin.Benim bol keseden attığımı düşünenler olabilir olay gazetesinin bağıra bağıra yazdığı bir olaydır.ve bu olayları yazdıktan yaklaşık 6 ay sonra olay gazetesi ve olay tv şimdi tmsf nin elindedir.İşte bu akp demokrasisi!

Geri