WaLLpaper & Grafık ßoLumune Adayım

pesimist™

New member
Reaction score
0
I WaLK THiS LoNéLY STRééT, oN THé ßouLuVeReD oF ßR
sLm arkdasLar uzun zamandır hh de takıLıorum ve artık a.mod adayLıgımı koymanın zmanı geLdı de dusunuorum orda KaLıteLı we guseL payLasımLarımın oLduguna ınanıyorum

squLacı Le orda bı projemız wardı ama gercekLesıtremedık ıns oLrsm dıger arkadasLa yapmayı dusunuorum ve yorumLarınızı ßekLıorum

:cool: :cool: :cool:

9-10 konu hepsi yakın tarihte açılmış bence biraz daha zaman -1

malesef -1 kardeş ilerde olur inşallah çalış + diyenlerden birisi ben olcam emin ol ;)

bölümün eski yönetici olarak hh yönetimi benim yorumumu önemser mi bilemicem ama ..

bölümde çalışan we dikkat çeken üyelerden birisin uzun zamandır görev almak istediğini biliyorum. Birkaç defa senle fikir alışverişinde bulunduk yararlı şeyler yapacağından eminim Fakat ;

Pek eski bir üye olduğunu söylemek zor. biraz da tecrübe gerekiyor olaylara bakış açın önemli sende mevcut olabilir ama yönetimin dikkatini çekmiş olamaz.. die düşünüyorum. bu yüzden seninde biraz zamana ihtiyacın war. Diğer adaylara da söylediğim gibi hepiniz ii çalışmalar yapıyorsunuz ama biraz sabretmeniz gerekecek.
Yönetici olmak için Önce Sabır...

3 aday içinde düşüncem -1 şimdilik tabiki ilerde ne olur bilemicem..

hakkında hayırlısı olsun kardeşim..

bence hazırsın şu anda ama denenmek üzere tabiki denenmende fayda var forumda dikkat çeken bir üyesin 3 aday içinde sen benim gözümde biraz daha ağar basıosun hayırlısı olsun kardeşim + 1967

paylaşımlarınızı 1 ay içinde yapıpda hemen
adaylığınızı koymamanız daha iii olur bence.
daha uzun süreler emek vermek gerekli.
ayrıca forumda daha yeni sayılabilirsin üyelik taarihi bakımından
o yüzden biraz daha alışman gerekebilir die düşünüorum
bu yüzden -1

sımdılık erken bence bırazdaha emek harcamak gerektıgın düşünuyom ilerde kesınlıkle mod oklacagına emınım -1

Çok erken -1

fatu' Alıntı:
Seni nerdeyse öteki p3simist ile karıştırıyordum kafadan negatif diyecektim..!
Cansız'da istiyor aynı yeri..! İkiniz içinde çok erken..!
O bölüm için paylaşımlarınızla dikkat çekmeniz gerekir..!
Çalıştıktan sonra neden olmasın..?

Ama şimdilik ikinize de -1

fatu bittim yav olaya kafadan - verecektim demişin ama bu pesimisttede pek değişen bişey olmamış ama bunun için yine umut var yani onu anlatmışsın oda güzel =)

Bende genellikle wallpaper bölümünde paylaşım yapıyorum senin paylaşımlarınıda takip ediyorum, konuların güzel fakat şuanda mod olman için çok erken..bence o bölümde daha fazla paylaşım yapmalısın..

şimdilik: -1 derim..

Kafadan artı ama gerçekten paylaşımlarım güzel dewamını getirirsen +1903!
Ben daha benim için erken olup birde yazlığa gideceğim için konumu kapattırıorum şimdi!:(

Geri