Wallpaper & Grafik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B

Herkese selamlar.

Sözü fazla uzatmaya gerek yok sanırım. Söyleyeceğimi söyleyip sözü sizlere bırakayım.

Çok uzun bir aradan sonra yeniden Wallpaper & Grafik bölümüne moderatör adayıyım. Olumlu ve ya olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum.

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Her Zaman + 1979
Hayırlı İse Olsun sonsuzluğa ...

çok acele etmişsiniz bence biraz daha beklemelıydınız yanı bilmemiyorum :)))

tabikide evet ++++++++++

yönetimde olman gerektiği kanısındayım..hayırlı ise olur umarım..

+1903

Hayirli olsun + :smile:

Bu böLüme en son kaç sene önce konu açdın biLmiyorum ama;

Forumda taraf tutan,yüzüne güLümseyip arkandan oyun çeviren,kendi görüşünden oLmayanı karaLamak için eLinden geLeni yapan,forum oyunLarından çıkmayan birisinin yönetici oLmasını istemiyorum..
Seni gereğinden fazLa tanıdım.ÖyLe sanıLdığı gibi faLan değiLsin..

Üzgünüm,

- 1881

AsLında çok şey demek ıstıyorum ama kLavyemın piLi bitmek üzere.. Şimdi gece gece açık market arayamam üzgünüm..Tek diyecegım masum & meLek gibi gözüküp 1001 turLu oyun çevirdigin... Hıı bıde o boLume baktıgımda pek senı goremedım.. Sanki mod oLmak ıcın oLuyorsun..

Neyse seLametLe kısa kesicem dedim bi kere.. ;)

-- oLiver pascaL nouma { Negatif !! }

İki Yüzlü Ve Sinsi Bir Kişiliksin.. Mozole Mirach'a Katılıyorum

Bana Kalsa Seni İnşaata Bekçi Yapmam :goz: -1903

Senin her zaman yerin bir yönetici konumudur bence. Her zaman forumda ki duruşunla göz önünde bulundun. Senin hakkında hayırlı olması dileği ile. [+]ℓσя∂

olumlu..hayırlı olsun ....+1453

İki Yüzlü Ve Sinsi Bir Kişiliksin.. Mozole Mirach'a Katılıyorum

Bana Kalsa Seni İnşaata Bekçi Yapmam :goz: -1903

hakaret? bazı şeylerin değişmesinin zamanı geldi, bu yazdıkların yüzünden bir hafta foruma giremeyeceksin. Zaten sana kalmadığı içindir ki daha aklı selim kararlar verebiliyoruz. Yaptığınız yorumlar sadece başvuranın foruma katkısıyla ve yöneticilik kabilitiyetleriyle ilgili olsun, kişisel husumetlerinizi yorum yazarken birkaç saniyeliğine bir kenara bırakın, aday arkadaşların şevkini kırmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri