Tamamı gerçektir.Bilmiyorum kaç sene oldu,bir hafta sonu tatilinde annemlere gitmiştik
ha bu arada yeni evliyim.Babam evde yoktu,anneme sordum kahvede dedi. Öğleden önceydi
Hanımı annemle bırakıp kahveye gittim,niyetim öğlen yemeğine kadar vakit geçirmekti.
Kahvede babam okey oynuyordu bende yanına oturdum seyrediyorum,tabi bu arada çaylar
meşrubatlar geliyor bende içiyorum uzatmayayım tuvaletim geldi hemde ikisi birlikte
neyse tuvalete gittim,ana o da ne beyaz birşeyle tuvaletin deliği kapatılmış fakat çeşme
iyi kapanmamış akan su sızıp gidiyordu.Buna da şükür deyip küçük su ihtiyacımı
giderdim.Babamgilin oyunu bitmişti beraber eve gittik tuvalet ihtiyacımı tamamlayamadığım
için hemen tuvalete gittim.Haydaa aynı zımbırtı evdeki tuvaletin deliğinede takılmış
olduğunu hayret ederek gördüm.Nasıl ya dedim,hemen kafayı çalıştırıp çeymeyi
açıp tuvalet tasını doldurup zımbırtının üstüne boca ettim.Haklıymışım tuvaletin
deliğine takılan zımbırtı biraz zorlanınca altındaki kapak aşağıya doğru açılıyordu.
Küçüklüğümden beri tuvaletteki o delikten tırsardım ya o yüzden olsa gerek
o an ihtiyacımı gidermek için oturduğum tuvalet bana daha bir güzel geldi.
Bu duygular içinde zımbırtıya bakıyorum,bir yandan ıkınıyorum ve aynı zamanda
zımbırtı hakkında yorumlar yopıyorum.Güzel bir icat,helal olsun basit fakat
çok güzel ,kim icat etmiş ne iyi etmiş amanda aman derken bir posta aşağı
bıraktım.Bilirsiniz ilk posta büyük olur PLAP diye bir ses çıktı,zımbırtı hoşuma gitti ya
mekanizması nasıl çalışıyor diye gözlem yapıyorum.Ikınırken bakıyorum zımbırtıya
kenarında fındık kadar bir parça kalmıştı ne gam bir tas su yeterdi ona.İkinci
salkım gitti, gitti ama nasıl olduysa giderken kenerda duran fındık tanesi
kıçıma yapıştı bööğk iğrenç...İşte o zımbırtı WC matik ne zaman görsem
basıyorum kahkahayı ardındanda küfürü.
ha bu arada yeni evliyim.Babam evde yoktu,anneme sordum kahvede dedi. Öğleden önceydi
Hanımı annemle bırakıp kahveye gittim,niyetim öğlen yemeğine kadar vakit geçirmekti.
Kahvede babam okey oynuyordu bende yanına oturdum seyrediyorum,tabi bu arada çaylar
meşrubatlar geliyor bende içiyorum uzatmayayım tuvaletim geldi hemde ikisi birlikte
neyse tuvalete gittim,ana o da ne beyaz birşeyle tuvaletin deliği kapatılmış fakat çeşme
iyi kapanmamış akan su sızıp gidiyordu.Buna da şükür deyip küçük su ihtiyacımı
giderdim.Babamgilin oyunu bitmişti beraber eve gittik tuvalet ihtiyacımı tamamlayamadığım
için hemen tuvalete gittim.Haydaa aynı zımbırtı evdeki tuvaletin deliğinede takılmış
olduğunu hayret ederek gördüm.Nasıl ya dedim,hemen kafayı çalıştırıp çeymeyi
açıp tuvalet tasını doldurup zımbırtının üstüne boca ettim.Haklıymışım tuvaletin
deliğine takılan zımbırtı biraz zorlanınca altındaki kapak aşağıya doğru açılıyordu.
Küçüklüğümden beri tuvaletteki o delikten tırsardım ya o yüzden olsa gerek
o an ihtiyacımı gidermek için oturduğum tuvalet bana daha bir güzel geldi.
Bu duygular içinde zımbırtıya bakıyorum,bir yandan ıkınıyorum ve aynı zamanda
zımbırtı hakkında yorumlar yopıyorum.Güzel bir icat,helal olsun basit fakat
çok güzel ,kim icat etmiş ne iyi etmiş amanda aman derken bir posta aşağı
bıraktım.Bilirsiniz ilk posta büyük olur PLAP diye bir ses çıktı,zımbırtı hoşuma gitti ya
mekanizması nasıl çalışıyor diye gözlem yapıyorum.Ikınırken bakıyorum zımbırtıya
kenarında fındık kadar bir parça kalmıştı ne gam bir tas su yeterdi ona.İkinci
salkım gitti, gitti ama nasıl olduysa giderken kenerda duran fındık tanesi
kıçıma yapıştı bööğk iğrenç...İşte o zımbırtı WC matik ne zaman görsem
basıyorum kahkahayı ardındanda küfürü.