web page maker ile ilgili bir soru??

phalanx88

New member
Reaction score
0
arkadaşlar web page maker ile suan amatör ticari bi site yapmaktayım hersey yolunda gidior fakat bi sorunum var. sayfa içinde safa acmak ıstıyorum.navigation bar da zaten anasayfa hakkımızda ürünlerimiz vs diye seçenekler var. be ürünler anasayfasında bazı resımler koymak istiyorum fakat bunları altalta dizersem bayagı uzun ve işlevsiz olacak.yapmak istediğim ürünler sayfasındaki bi adamın "a kategorisi resimleri için tıklayın" yazısına tıklayıp yine kendı aynı prgramla hazırladıgım alakalı sayfaya gırsın istiyorum biraz karışık oldu ama anladnız diye umuyorum şimdiden teşekkr

Öncelikle sayfana insört menüsünden bir imaj ekle.Örneğin bir ok ekle.Daha sonra heyperlink işaretine tıkla.Url de hangi sayfaya erişmesini istiyorsan seç.Target seçeneği parent yap ve okey de.Böylece aynı sayfadan ek sayfaya geçersin.Tam tersini yaparakta ters ok imajı ilede sayfaları geriye doğru açtırabilirsin.
İyi çalışmalar.

Aynı Sayfa icerisin de baska bir Sayfa acılmasını istiyorsan ..
önce Sec orayı sonra Hyperlink ten adres wer.
Örneğin : www.domainadi.com/contact.html diyerek ikinci bir sayfayı acabilirsin ..
ResimLi olanlara da böyle link vererek baska bir sayfa icinde acabilirsin ..
Kolay geLsin ..

saolsun arkadaslar hyperlik butnunu gormemısım basitçe hallettim.teşekkür ederim peki ikinci sorum bu acılan sayfaları popup şeklinde göstermek mumkun mu?

hostun icinde resimleri tutar sonra da hostun icinde ki yere link verirsen olur gibi ..
Ama hic denemedim bir biLgim yok ..
Sanırım oLmuyordu ..

Geri