WEB SİTELERİNE SALDIIRInın BİRİNCİ YONTEMİ

onur_chidely_

New member
Reaction score
0
MEGA PİNG
HypNoZHacK in Yapmiş Olduğun Bu Yazılım Seçdiginiz Hedefe Bir Çok Ping Göndererek Site işlevini Yormaktadir Ve Site Kısa Bir Süre içerisinde pingden Dolayi Kitlenerek Sayfa Görüntülenmez Ve Sizde Amaciniza Ulaşmiş Olursunuz Yeni Başlayanlar için Denemesi Çok Kolay Ve iyi Bir Yazilim Olduğuna inaniyorum işe yariyor éé tabi kim Yapdi .)

Kullanimi : Saldircaginiz Adresi Yazdikdan Sonra Lütfen 80. Port u Seçin Ve O Porttan Saldirin Her Zaman! Sonra Bağlanin Zaten Yapacaginiz Bu Kadar ..

NOT: 3 kişi iLe birden Denerseniz 512 K ADSL Bağlantisi Olmak Şartiyla Kesinlikle Sonuç Aliyorsunuz

iLK Once Zip Dosyasını Acalım...

Bu Sayfa Ekrana Gelıyor Egerkı Baglantınız Yuksek Degil ise

İşaretledigim Exe Dosyasını Acıyorsunuz...

Ve Karsınıza==>>

Download
http://www.hypnozhack.com/Attack/Hypnoz-Mega Ping.rar

éMéĞé $aYgı!!:eek:ut:

(ALINTI)

saol emeğine sağlık

hiçbir işe yaramıyor dostum inanmıyorsan şurda dene www.fuckallah.com
yapmadığım kalmadı çökertmek için

emegine saglık

Verilmişti teşk ler yine de

çok iyi güzel bi programda işe yaramıo 40 tane web adresi denedim hiçbirinide bişi olmadı

arkadaşlar bunlar hiç bi işe yaramaz,
sadece kendi pc nizi kasıyosunuz dolayısıyla
pc niz yavaşlıyo vs site de yawaş açılıyo. siz bu işlemi yaparken başka bi arkadaşınız da
o siteye girmeye vs denesin hiç bi değişiklik olmadığını anlarsınız.

kısacası bunlar boş... dolusu nedir onu bende bilmiyorum...

hiçbir işe yaramaz sadece serverdeki pcyi berlki oda yavaşlatırsınız çünkü siz pcye ping çektşiğiniz zaman size karşılık verecektir bununla hiçbir yee yarılmaz

dosda da yapabilirsiniz
başlat-çalıştır-cmd-ping www.siteadı.com -enter

ya arkadaşlar olmuyosa kimseyi yormayın bilenler var bilmeyenler var bakalım deneyelim nasılmış işallah işe yarar sağol kardeş deniyeceğim iki site var olmassa sana mesaj atarım bide sen bakarsın

beyler siz buraya ping çekerken o portu meşgul ediyosunuz ama sadece sizin bilgisayarla o site arasında bağlantı olmaz, ama statik ip kullanmıyorsanız modemi açıp kapatın sitenin açıldığını görürsünüz... ben çok denedim

the_ugur' Alıntı:
arkadaşlar bunlar hiç bi işe yaramaz,
sadece kendi pc nizi kasıyosunuz dolayısıyla
pc niz yavaşlıyo vs site de yawaş açılıyo. siz bu işlemi yaparken başka bi arkadaşınız da
o siteye girmeye vs denesin hiç bi değişiklik olmadığını anlarsınız.

kısacası bunlar boş... dolusu nedir onu bende bilmiyorum...

çok doğru söylemişsin arkadaşım sadece kendi pc niz yawaşlıyor gerisi faso piso

Geri