web sayfası yaptırmak ıstıyorum

kadip

New member
Reaction score
0
ben bır web sayfası yaptırmak ıstıyorum.acaba yardımcı olacak arkadaslar var mı?

nerede ıkamet edıyorsunuz
ben ankaradayım
gorusme sansımız var mı

Kim ne derse desin, ucuz etin yahnisi yavan olur kardeş. Ben de web sitesi yapıyorum ama verilen fiyatlar çok komik ve piyasayı batıran cinsten.

bencede biz milyarlara yapıyoruz. fiyatlar çok komik.

biri düşük fiyat vermiş fiyat kırıyor bir diyeri ise fiyatı düşük diye suçluyor, arkadaşlar herkes kendi işine baksın o adam eğer kendi emeğini okadar biçiyor ise boşverin siz kendi değerinizi bilin değeriniz kadar talep edin,

Böyle adamlar piyasayı düşürdükçe biz nasıl müşteri bulacaz....

yıne turk klasıgı herkes yorum yapıyor
ben sayfa yaptırmak ıstıyorum
var mı arkadaslar yardım edecek bır zat ?

yapacağımız iş yapılan süre ile doğru orantılıdır.. referanslarınızı yazınız, referanslarımı yapayım.. template çalışmıyorum,hazır kod kullanmıyorum,hazır script kullanmıyorum... bir web sitesini e-ticaret değil ise, en fazla 5 günde yayına sokabilirim... şimdi şöyle diyelim... günlük işçilik bedeliniz 50 ytl ise 8 saatliğine , 5 günde bir site hazırlarsanız , 250 ytl yapar.. yukarıda verdiğim fiyatlara göre benim günlük işçilik bedelim 100 ytl.. bilgisayar programcısıyım.. evliyim 28 yaşındayım.. e bu kadar da olsun değil mi ? ben piyasayı öldürmüyorum.. aksine hareketlendiriyorum.. piyasada iş yok zaten.. insanlar sineğin yağını çıkartmaya çalışıyorlar zati..

Arkadaşım webmasterlik benim işim sana fiyatlar werercem
1.normal bi web sitesi 600 ytl
2:çok güzel olsun istiyosan 1.200 ü gözden çıkar
irtibat: msn:::::: [email protected]

vallaha bende fiyat veresim geliyor web sitesi yapmak artık bazı usta webmaster ve kaynaklarla dahada kolay hale geldi eskiden biz öğrenene kadar anlımızın derisi çatlardı ama şimdi forumlar sayesinde herkes webmaster olmuş bu yüzden ben artık bir site yapmıyorum kendime eğlenirim daha iyi hepinize Hayırlı İşler Dilerim..

sayfa isimlerini yazarsan yardımcı olabilirim kişisel web sayfası yaptırmak mı istiyorsunuz.Sayfa sayısına ve içeriğe göre fiyat değişir

seLam arkadasLar :)

ben bedava web alanı veren siteler varmı onu sorucaktim hani kendi kendime basit bisi ler yapicagim filan yani..

siz baya prof olmussunuz :D

Geri