Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
işler amma karışmış ben burdan hackhell yöneticielrine seslenmek sitiyorum.. site yapan arkadaşlara bir bölüm yapsalar.. herkes kendi siesini ve refaranslarını yayınlasa , her site yaptırmak isteyene aynı cevaplar veriiyor boşuna uzuyor muhabbet ve sonuç alnamıyor..
"Site Tasarımcıları Bölümü" olsa fena olmaz sanırım..
TuranSoylu Haklısınız Hocam ne diyelim insallah Soruna cevap gelir... Bizde Ekleriz. Boş olmasın diye yazmıyorum buraya baksanzla millet iyice ucusta birisi diyor.600-1200 birisi diyor 50-100-250 Ucurum var aralarda. hic yoktan karmasıklık olmaz Modlar Lütfen yardim.
whitehacker üstad ankaradaysan bende görüşmek isterim.emeğini gereğinden çok yükseğe satma hayali olan ve firmalardan bile yüksek ve komik fiyatlara satmak isteyen ve bundan dolayı referansı olmayan arkadaşlarada selam olsun.
Eger profeyonel bır sıte yaptıracaksan bana ozelden ulas ama bu site ıcın 50-100 gıbı rakamları dusunuyorsan atma cunku onlar kalıp seklınde yapılanlar yanı template daha sonra hackerlar(!) hack yapar