Win 7[B] Kırpılmamış 32 Bit Türkçe Ultimate Aranıyor[/B]

walla bende anlamadım ya :S neyse tek sorun bu olsun saglık olsun cok memnnum elıne kolna saglık yınede güzel paylasım gerçekten saol isime cok yaradı :)

hocam pm attım sana orada sorunu cevapladım...

dostum banada gönderirmisin pm olarak sana zahmet o partları... harbi arkadaş haklı hep oynanmış iso mevcut.... bende indirip hemen kurmak istiyorum... :001_cool:

ben memnunum umarım sızede atar lınklerı benım mesaj hakkm yetmıor yetse atardm simdi söyle bisey var acaba windows derecelendirmesini yapsammı yapmasammı kararsızım ne dersinz ?

Evet Başlıktakı Gibi Arkadaşlar kırpılmamıs 32bit ultimate arıorum 1dvd icinde sadece ultımate olacak eklentısız hıcbıseysız orjinal format atarken secme ıslemınde home basic starter vs olmayacak sadece ultimate tek basına orjinal haliyle yani crackı kolay onu hallederım serıalını yeterkı bana türkce 32bit kırpılmamıs sıfır ultimate bulun tekrar söylüyorum secme olayı olmayacak dırek ultımate simdiden tesekkürler. . .

Forumda orjinal Win7 ultimate var biraz araştırırsan bulursun...

windows derecelendirilmesini yapayımmı arkadaslar? yoksa kalsınmı boyle yararı varmı sızce zannetmıom pek ama

elimde 32 bit ve 64 bit var ayarı ayrı ama 32 biti nasıl upolad edrim ömrüm yetmez ,hızlı upolad edbilmek için bana önere bileceğiniz bir şey varsa söyleyin upload edeim arkadaşlar

windows derecelendirilmesini yapayımmı arkadaslar? yoksa kalsınmı boyle yararı varmı sızce zannetmıom pek ama

derecelendirme yap kasandaki parçaların performans sırasını görmüş olursun ilerde kasanda değişiklik yapmak istersen buna göre yapa bilirsin

Geri