Win 7 Pc Derecelendirmesi ?

aydin__

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar Bişey Sorucam Bu Derecelendirme İşinde Harddiskin Neden 5,9 dan Yukarı Çıkmadıgını Bilen Varmı ?

Dierleri 7 nin Üzerindeyken HDD nin 5,9 da Kalması Canımı Sıkıyor =)

diğerlerine göre en düşük degerler ondadır :) o degerler sabit değişmiyo.. 5.9 cokta güzel yani... digerleri ondan yüksekse oh maşallah :)

Dierleri İşlemci 7,3 Bellek 7,4 Grafik 7,1 Ama Harddisk:S 5,9 Canımı Sıkıyo Bu =)

vah vah ee zenginlik bu işte elindekinin kıymetini bilmemek, çok canını sıkıyorsa değiştir hdd ini daha hızlı daha kaliteli bişey al zengin kardeşim. benim pc nin en yüksek parçası işlemci oda 3.4 ü geçmiyo :D

Yaw Bunun Zenginlikle Ne Alakası Va Onu Çözemedim:S

sistemin çok güzel kardeşim bırak hdd öyle olsun zaten hdd puan ın düşükse sadece hdd ye yazma işleminin biraz daha uzun süreceği anlamına geliyor mesela dosya kopyalarken yazarken pc kapanırken vs bu durumların bir kaç sn daha uzun sürmesi demek yani kesinlikle dert edecek birşey yok yat kalk pc ni öp arasıra :D zaten puanlamanın en üst düzeyi 7.9 daha fazlası yok

chipsetinizin driveri yüklümü, eğer yüklü değilse yükleyiniz,

eğer eski bir driver yüklü ise, bazen 1 aylik driver bile eski olabilir hata giderilme nedeni ile kisa sürelerde güncenlenebilir bir bakiniz isterseniz,
ayrica bios ekranindan hardisk ile bölümde bir hata var ise düzeltiniz bilmiyorsaniz default yapiniz,

keşke hardisk modelinizide yazsaydiniz daha iyi olurdu kolayliklar,

Chipset Driveri Yüklü Olmasa Dierlerininde Derecelendirmesini Alamam:S Güncelleştirme İle İlgili Oldugunu Sanmıyorum:S Yinede Teşekküürler

derecelendirme alabilirsiniz; eğer chipset üreticisinin driveri yüklü değilse windows kendi içerisinde yüklü driveri yükler ve tanir zaten çoğunu tanir tıpki usb bellekleri tanidiği gibi,
anlatmak istediğim üretici firma chipset driverinin yüklü olup olmamasidir.

Geri