Win7 de İnca tv kartı çalıştırabilen varmı?

kaan2601

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar elimde inca bt878 çip set tv kartı var ve sadece xp de çalıştırabiliyorum.Win 7 de uyumlulukta xp sp2 yapınca çalışıyor ama ses yok ve görüntü siyah beyaz çıkıyor.Elinde bu tv kartı olup çalıştırabilen veya bu tv kartını nasıl çalıştırabileceğimi söyleyecek varsa yardım bekliyorum.

selamlar bende inca bt878 digital tv kartı vardı.. win 7 32 bit de uyumluluk giderici ile kurdum.. çalışıyor.. 64 bitte yemiyo driver ararken mesajını gördüm şimdi... senin sorunun için.. aygıt yöneticisinden bak kart ile ilgili problem varsa hata kodunu araştırabilirsin.. eğer sorun yoksa çalışması lazım.. ayarlarını gözden bir geçir bence...

windows 7 kur yükleme yapmadan aygıt yöneticine gel ordan yükle aygıt yöneticisini kapat... programı cd den yükle gene çalışazsa denetim masasında sorun giderici var xp modunda çalıştır de 100/100 çalışır sadece denetim masasında sorun giderici yüklerken dikkat et

Söylediklerinizi pazar akşamına deneyecem arkadaşlar inşallah olur.Sonucu yazarım.Teşekkür ederim ilginize.

valla arkadaşlar söylediklerinizi yaptım yine olmadı ama sorunun kaynağını buldum. Tv kartının inca premium isimli tuner programı var hata ondan kaynaklanıyormuş.Chris tv falan denedim yine aynı sonucu verdi ses yok ve görüntü siyah beyaz(tamam beşiktaşlıyız ama renkli tv de fena olmaz hani :D )

bence incanın sitesinden win 7 desteklısı varsa ordan drıverını ındır kur derım o yok ise vistayı dene bence olması lazım ...

bence incanın sitesinden win 7 desteklısı varsa ordan drıverını ındır kur derım o yok ise vistayı dene bence olması lazım ...

İnca nın sitesinde en son xp ye kadar driver desteği veriliyor.Daha önce vistada denemiştim hiç çalıştıramamıştım.Win7 nin driver desteğini duyunca bide bunda deneyeyim dedim ama buda hüsranla sonuçlandı.Bide sorun sürücüde değil sanırım çünkü sürücüyü uyumluluk modunda XP sp3 gösterip yüklediğimde aygıt yöneticisi sürücüsü yüklenmemiş aygıt göstermiyor ve farklı tuner programlarıyla siyahbeyaz ve ses olmadan çalıştırabiliyorum.

daha önce bu kartı kullandınmı... kart analog ise arkasında ses kablosunu bağlaman gerek.. karttan "line" girişine kısa bir kablosu olması lazım... birde "more tv" programını dene hemen hemen bütün analog kartları çalıştırıyor... daha önce buna benzer bir sorun yaşamıştım... bu program sorun olduğu halde çalıştırıyordu... yanlız ses için mutlaka kablo gerekli...

Arkadaşlar elimde inca bt878 çip set tv kartı var ve sadece xp de çalıştırabiliyorum.Win 7 de uyumlulukta xp sp2 yapınca çalışıyor ama ses yok ve görüntü siyah beyaz çıkıyor.Elinde bu tv kartı olup çalıştırabilen veya bu tv kartını nasıl çalıştırabileceğimi söyleyecek varsa yardım bekliyorum.

Arkadaşım upload edip yollayım ben sana

arkadaşım indirebileceğin link bu

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

ekran görüntüsüde bu

win7nncadvb.png

catapulko arkadaşım sorunuma çözüm olacaksa çok memnun olurum,yanlız yazıda belirtmemişim tv kartı analog.Nette bir kaç yerde rastladım çipseti aynı ama dijital olan tv kartı çalışıyormuş win7 de.Ama benimki dedim ya analog.Senin verdiğin linkteki driver da dijital tv kartı için.İlgilendiğin için teşekkür ederim.

catapulko arkadaşım sorunuma çözüm olacaksa çok memnun olurum,yanlız yazıda belirtmemişim tv kartı analog.Nette bir kaç yerde rastladım çipseti aynı ama dijital olan tv kartı çalışıyormuş win7 de.Ama benimki dedim ya analog.Senin verdiğin linkteki driver da dijital tv kartı için.İlgilendiğin için teşekkür ederim.

tamam birdakka birlink daha vereceğim sana oradan arastır bir arayım

varyaa denemedim henüz ama eğer burdan sürücüleri bulursam müthiş olur ama cevabın bile yeter teşekkürler kardeş....

görüntüyü siyah beyaz aldıysan driverı kurmuşsun demektir. sadece ayar bölümünde görüntüye gelip HUE ve saturation değerlerini yükselt (default 0 da) renkleri geliyor. ayrıca driver da pasifik bilgisayarın sitesinde mevcuttur

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim sonunda çalıştırdım ama komedi gibi birşey geldi başıma xp ye geri döndüm.
-Siyah beyaz olan görüntüyü ince ayarlardan düzelttim
-Ses ayarlarından donanımı tanımlamak gerekiyormuş onuda tanımladım ses sorunuda halloldu
-Tam her şey yolunda deyip izlemeye başladım ki lcd monitör güç tasarruf moduna girip kendini kapattı yani pc de hiç bir işlem yapılmıyormuş gibi davranarak kendini kapattı ve ben monitörün bu özelliğini kapatma seçeneğini bulamadım.Anlayacağınız monitöründe benimki gibi tasarruf özellği olupta kapatamayanlar kullanamayacak ama monitörünüzde bu özellik yoksa yada o özelliği kapatabiliyorsanız win7 de inca tv kartı çalıştırabilirsiniz.

Pasifik bilgisayarda driver yok arkadaşlar bakmadığım yer kalmadı. Ben tv kartının eski sürücülerini kullanarak çalıştırdım xp sp2 için olan driver ve tuner programını kullanarak dediklerimi uyumluluk modunda yapabilirsiniz.

inca premium kullanıyorum ve windows 7 32 bit ve 64 bitte ekran kartımı sorunsuz kullanıyorum. Dscaler diye bir program var indirin kurun kurulum bittikten sonra sizin kartınızı veya benzer bir kart ismi seçin (hatta türkçeye çeviren dosyası bile bulunabiliyor) bt card bölümünden ayarını yapın ve kullanın kayıt özelliği bile var. Kolay gelsin.

Geri