Win7 Kopyalama Sorunu Hakkında Bilgisi Olan Varmı ?

kilza

New member
Reaction score
0
Selamlar arkadaşlar benim küçük bi sorunum var fakat ne yaptıysam çözemedim son çare hackhell dedim kendimi buraya attım. Öncelikle konuyu doğru yere açmadıysam kusuruma bakmayın :)

Sorunum şudur telefonumun microsd hafıza kartından bilgisayarıma dosya aktarımı yapmaya kalktığımda bu eylemi gerçekleştirmek için gerekli izinlere ihtiyacınız var gibi bişeyler çıkıyo ve hiç bişekilde kartımdan bilgisayarıma dosya aktaramıyorum bu konu hakkında yardım edebilecek birisi varsa minnettar olurum şimdiden teşekkürler :)

Buda almış olduğum hatanın SS'i

evet arkadasım bende 16gb lık usb ye attıktan sonra benim bellek kitlendi bellek formatlanmıyor ve hicbir işlem yapamıyorum simdiden bu soruna yardım edecek arkadaşa teşekkurler ayrıca işlem yapmaya kalktıgımda bellek korumasını kaldırın diyor

birincisi o kopyalama sorunu kopyalayacagin dosya kullanimda oldugu icin... pc ye reset at ve ne kopyalayacaksan calistirmadan kopyala...

yada microsd in kopya korumali olabilir... korumayi kaldir

usb si kitlenen arkadas sende buyuk ihtimalle asiri derecede veri yazdirip sildin surekli usb den.. o yuzden olabilir o sorun.. bende de aynisi oldu.. baska pc ye taktim bicimlendirdim sorun duzeldi..

Geri